MMR očkovanie a strach

27. jún 2023

Ahojte, zajtra ideme na očkovanie MMR
Dcéra má 15 mesiacov
Ja sa neskutočne toho očkovania bojím
Chcem ju dať zaockovat aj nechcem

Prosím tie deticky ktoré sú zaočkované, dali by ste znovu alebo nie?
Ak áno tak prečo
Ak nie tak prečo

Ďakujem všetkým za normálne odpovede

Pekný večer

annm81
27. jún 2023

Dala. Pretože ak je to zdravé dieťa, takto mu zvýšim šancu zdravým aj ostať.

amelia89
27. jún 2023

Ja som uplne pro-vakcinačny clovek,deti maju vsetky ockovania a napriek tomu ked ich pichaju nejaky debilny strach mam - kvoli vsetkym tymto konspiracnym teoriam, a chrobakom v hlave ktore tam proste sú. Napriek tomu moj rozum vitazi a ockujem. Viem ze ak by mali nejaku imunitnu odpoved tak by sa to prejavilo asi tak ci onak (napr syn mal rozbeh ekzemu po ocko ale to nie je pricina toho problemu).Akokeby,chapem to,aj ja som z toho posrata lebo su to moje deti moje vsetko, a tam niekedy to racio zatieni ten strach… Ale je to pre ich dobro a ich zdravie, tak netreba sa toho bať.

ariannazara
27. jún 2023

Ja som sa tiež bála citala som tu bludy od rána do večera- prekladala to donekonečna jak debil. Až potom mi kamoška hovorila ze nemám baviť machnutu a mam ho normálne dat
Nakoniec som ho dala a všetko bez problémov, žiadna reakcia nič vôbec 🙏 odvtedy už nič nečítam a keď aj čítam tak si to tak neberiem k ♡. Neboj všetko dobre dopadne, urcite daj zaočkovať.

amonet
27. jún 2023

ano, lebo strach z choroby samej je vacsi. v tomto pripade benefity ockovania daleko presahuju. nasa ma to ockovanie davno za sebou a bez reakcie

cyberk
27. jún 2023

Dala, bola bez reakcie a hoaxom neverim 🙂 zdravy rozum vyhral

ankare
27. jún 2023

Nedaj. Nenechaj pichať to svinstvo do toho malého zdravého telíčka.

andy37
27. jún 2023

Nás to čaká v auguste a tiež mám obavy a to len skrz toho čo som si na MK prečítala. Takže už radšej nad tým nepremýšľam, očkovať ju určite dám a budem veriť že všetko bude ok

freedoom23
27. jún 2023

Prečítajte si zloženie vakcin a potom sa rozhodnite či vaše dieťa potrebuje do toho telíčka hliník a bunky mŕtvych kráv čož niesu vymysli ale realita ak si niekto myslí že toto môže pomôcť tak je pekne mimo. Je to len to že Slováci sú tak naučený v mnohých krajinách je sloboda v očkovaní!

luliu
27. jún 2023

@freedoom23 treba viac študovať a zamerať sa na odborné články nie čítať debiliny na internete

katus226
27. jún 2023

Uz by som nedala a ani dalej nedavam ani jedneho 😞

riamia91
27. jún 2023

Jasné, že áno. Bez jediného zaváhania.

freedoom23
27. jún 2023

Slečna/pani ja čítam len odborné články ohľadom nebezpečenstva vakcín a tak isto som mala možnosť prečítať si aj zloženie na obale takej vakcíny. Z toho vyplýva že blbosti vlastne čítate vy 🙂 prajem pekný deň. Žite si naďalej svoju akože realitu a napichajte si aj 300 vakcín a buďte zdravá

tinka_1807
27. jún 2023

Chápem tvoje obavy. Mala som rovnaké. A pritom som pro vakcinacny človek, ale tie hoaxy totálne zblbnu aj normálneho človeka 🙈
Ja som syna dala zaočkovať všetkým, aj MMR. Tej MMR som sa najviac bála. Ale reakcia nič. Fakt že nič - ani vysyp, ani teplota ... Nič. Pri Hexe mal aj teplotu ale tu nič. Ani žiadne mentálne pozastavenie sa nekonalo. Aspoň som to nezaregistrovala :D ... Štandardný chlapec. Takže podľa mňa fakt sa nenechaj zmotat hlupostami z fóra 🙈
Ono medicína nikdy nie ej 100%tna to je pravda, ale ... Prečítaj si len nežiaduce účinky paralenu a nurofenu a máš to to isté :D ...
Mimochodom ... Môj brat dostal anafilakticky šok z Voltarenu v 23 rokoch ... Je zaockovany úplne všetkým a z očkovania mu nebolo nič, naopak jedna látka vo voltarene mu spôsobila silnú alergickú reakciu. Všetko ale dobre dopadlo, len dnes pri sebe už stále nosí adrenalínovú injekciu keby niečo ... Tým chcem len povedať, že proste aj hocijaký liek môže spôsobiť nejakú reakciu. Netreba sa tým ale príliš trápiť a riadiť sa treba rozumom. 🙂 Proste naozaj vďaka ockovaniam tu máme minimum týchto ochorení. 🙂 Držím palce ;)

hennyinnsbruck
27. jún 2023

Dala som Vsetky odporucane plus neodporucane 👍

nikasmile
27. jún 2023

Obe deti sú zaočkované a bez akýchkoľvek príznakov.

evaachesa
27. jún 2023

Áno aj ja som mala obavy, hlavne keď tu čítaš rôzne bludy (viď komenty vyššie). Syna som dala zaočkovať a postupne dávam aj všetky nepovinné.

luliu
27. jún 2023

Inak každé očkovanie mali moji teplotu. Jediná výnimka toto očkovanie - žiadne tazkosti