Máte skúsenosť s MMR u 5-ročného dieťaťa?

9gabi9
13. júl 2019

Ahojte.

Má tu niekto skúsenosť s očkovaním MMR u 5-ročného dieťaťa?
Syn mal reakciu po treťom očkovani v podobe opuchu nohy a vysypu. Z daného dôvodu pediater odporučil vynechať MMR. Teraz sme riešili termín preočkovania v 5.roku a po porade pediatra s odbornikom na očkovanie bolo dohodnuté doockovat aj MMR. Následne 5. ročne očkovanie.
dakujem.

prevenar
14. júl 2019

@9gabi9 ..tak snad mas vlastny mozog, ci ??? dieta ti malo silnu reakciu ..sam lekar si netrufol dalej ockovat a teraz mu vsetko das pichnut naraz ? kto ti zaruci ci nebude mat este silnejsiu reakciu ? ci, ci to vobec prezije ? ..ci , uvidi sa ? preco si o ockovani nieco nenastudujes sama ? nejde o fazulky - ide o zivot a zdravie tvojho vlastneho dietata .

rozmyslas nad tym ,ze preco je v epidemiach 90% -100% zaockovanych ludi ?? urcite si pozeras spravy z EPIS , kedze verim ,ze sa nad tymito vecami zamyslas, kedze ockovanie uz raz poskodilo tvoje dieta ..ze deda, ci to je vobec k niecomu. ^^

bibistec
14. júl 2019

Ja to naisem miernejsie. Precitaj si letak od mmr ockovacej latky. Najdes aj na nete.poviem uprimne nie.je vela lekarov co neodporucaju ockovanie a ak ten tvoj tak urobil je to ihla v kope sena. Cize ak uz lekar neockoval videl tam.riziko co takeho druheho asi v zivote nestretnes. Po druhe tvoje dieťa malo reakciu na nezive ockovanie. Mmr je živá ocko latka. moja dcera nemala reakcie na nezive ockovania az mmr ju dorazilo. Odvtedy je ztp. Studuj kym sa rozhodnes lebo uz to spat nevratis. Drzim ti palce aby si sa spravne rozhodla.

9gabi9
autor
12. aug 2019

@prevenar
...o funkčnosti vlastného mozgu pouvažuj ty po prečítaní svojej odpovede...
Nikto tu nespomínal očkovanie všetkého naraz. Nepýtala som sa na vedľajšie účinky, ani na subjektívne názory ,... Ale na reálnu skúsenosť. Ak by som o téme nemala informácie, nezaujímala som a o to, nezistovala názor aj od iného lekára, rodiča,.... nepísala by som na tento blog. Ma to byť o diskusii, zdieľaní skúsenosti a nie o osočovaní a urážaní. Škoda, že "osobnosti" tvojho druhu znižujú úroveň tohto blogu....

9gabi9
autor
12. aug 2019

@bibistec
Ďakujem ...

prevenar
12. aug 2019

@9gabi9 o moj mozog sa bat nemusis 🙂 ..kludne si najdi lepsiu skupinu , nemusis tu "trpiet" ..zbohom .