Máte niektorá skúsenosti s Test imunity TREC / KREC?

lia220
3. aug 2019

Ahojte žienky, mám doma 2mesačnú slečnu a blíži sa nám.1. očkovanie. Zaregistrovala som túto novinku - genetický test na bunkovú a protilátkovú imunitu u novorodencov - vyzerá, že to spustili len nedávno. Nemáte niektorá skúsenosť? Nebavili ste sa na túto tému s pediatrom? Vďaka 🙏 pripájam link na vyšetrenie: https://www.alphamedical.sk/aktuality/zavedenie...

peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lia220
autor
16. aug 2019

@peter952 pýtam sa na skúsenost s daným testom, ale vďaka za váš názor

peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
levica678
20. aug 2019

tiez to riesim, mate niektora skusenost?

kimoki
26. sep 2019

@lia220 ahoj mozem sa spytat, absolvovali ste tento test? Nam to ponukla pediatricka tiez. Dakujem za odpoved.

lia220
autor
1. okt 2019

@kimoki ahoj, ešte nie, stále sa rozhodujeme... Vyšla nám pediatrička v ústrety a zaočkujeme až v 5. Mes, rozdelíme na 2x. Ale suseda to rieši tiež oni mali pri staršom reakciu, tak im pediatrička odporúčila tento test, zistím, či ho nakoniec dali robiť a dám info.

kimoki
1. okt 2019

@lia220 dakujem velmi pekne za reakciu. My sme sa rozhodli, ze do toho pojdeme. Ani nie tak kvoli ockovaniu, ale aby sme vedeli, kebyze sa nieco v buducnosti vyskytne. Krpec ma ale zatial 7 tyzdnov.Uvidim kedy nas sestricka objedna, potom dam tiez vediet.
dakujem este raz 🙂

levica678
6. okt 2019

ahojte, my sme to dali nasmu malemu (momentalne takmer 4 mesiace) urobit a ked som volala so sestrickou ohladom vysledkov, povedala mi len ze "moze byt zaockovany zivou vakcinou", to je vsetko.. ale pri najblizsej poradni sa spytam na podrobnosti a konkretnosti..

levica678
6. okt 2019

odber sa robil u pediatricky - na vyznacene miesta na listku sa vytlacila krv z paticky, zaniesla som to do Alpha Medicalu, zaplatila a za 2 tyzdne a nieco boli vysledky - tie pridu priamo doktorke

kimoki
6. okt 2019

@levica678 dakujem za info. Hadam sa dozvies aj podrobnejsie vysledky.

zdenkazdenka19
6. jan 2020

@levica678 Ahoj, chcela som sa spytat ako vam dopadlo ockovanie (nejake neziaduce ucinky?) resp. ci ste sa dozvedeli viac o vysledkoch testu? vdaka

levica678
6. jan 2020

@zdenkazdenka19 ahoj Zdenka, k vysledkom testu neboli ziadne podrobnosti, doktorke prisla sprava presne v takom zneni ako je uvedene tu na stranke v tom sedom oknicku vpravo: https://www.alphamedical.sk/trec-krec-test-indi... (zvyraznila som v obrazku) a i ked bol vysledok dobry, teda ze maly moze byt ockovany zivou vakcinou, nedala som ani nedam ockovat..

zdenkazdenka19
7. jan 2020

@levica678 dakujem za odpoved, mam obavy ci tie testy nevyraba ta ista spolocnost co aj vakciny..

levica678
9. jan 2020

@zdenkazdenka19 tiez o tom celom teste trochu pochybujem.. co ak si vzdy len hodia mincou a podla toho co padne napisu vysledok.. alebo poslu kazdemu pozitivne hodnotenie, aby sa rodicia nebali ockovat.. navyse ide len o vyjadrenie k zivym vakcinam, netyka sa nezivych..

sara07
31. júl 2020

@levica678 v podstate ten test má odhalit riziko pri detoch čo majú geneticku vrodenu poruchu imunity a tie sa nemôžu očkovat živou vakcinou, lebo inak tieto vakciny funguju,
použiva sa v celom svete už a študie robia od 2005 roku som to dost hladala čo to je

lukina26
13. jan 2021

Prosím baby kde ste to dávali robiť? Už mesiac hľadám dr ktorý by nám to spravil, keďže malej pediater s nimi nemá spoluprácu tak to nerobí.

sara07
13. jan 2021

@lukina26 daj si do vyhladavača a hodí ti to zoznam mudr čo to robia alebo hore máš link ten si pozri

lukina26
13. jan 2021

@sara07 obvolala som už asi 30 doktorov (a to myslím vážne) a nikto kto bol v tom zozname to nerobí...