Maminy,
boli vase deturence ockovane v 9.mesiaci? Ja som bola teraz na poradni a doktorka chcela dcerku ockovat ze - to co minule a teraz tretia davka, /predpokladam ze hexa + pneumok./ lenze ako lustim net tak lustim vsade vidim 11- 12 mesiac...Pritom som sa pytala ze ci teraz a ona suverejne ze ano teraz..tak sme sa dohodli o dva tyzdne.....co vy na to?
Je to skoro, urcite pockaj na ten 11.mesiac. Kam sa ta lekarka ponahla? Ved tretia hexa sa dava najskor v 11.mesiaci a moze sa davat aj neskor, ale ze skor?
asi chce mať doktorka čím skôr založenú kartu...
Ešte som nepočula, že by 3 dávku očkovali v 9tom mesiaci 😕
Nás očkovala pekne na 12. mesiac 😉
my mame 3 ockovanie v 10 mesiaci 😉
- nie.
- odmietli sme vsetky dalsie po tom prvom ockovani . po ktorom nase krasne zdrave dietatko dostalo atopicky ekzem . mimochodom to ockovanie o par mesiacov zrusili, lebo uz zrazu nebolo potrebne a uz jeho neaplikovanie neohrozuje "verejne zdravie" a cely prilahly vesmir. ..a k stastiu nam skutocne staci atopicky ekzem , nepotrebujeme mat doma este aj autizmus, cukrovku ,alebo rakovinu k tomu.
cim neskor tym lepsie, alebo vobec 🙂
http://www.ruvztn.sk/ockovaci_kalendar2012.pdf
očkovací kalendár
@jespera my sme mali tretiu davky hexa zaciatkom 10teho. Tiez sa mi to zdalo skoro, no nechala som to na doktroku. Ockovanie dopadalo ok.