ahojte maminy, myslite ze ma vyznam dat pred a po ockovani homeopatika ? myslite ze homeopatika pomozu aby tie nez.ucinky boli trosku lahsie ? alebo to nema vyznam? konkretne sa jedna o ockovanie v 15,mesiacoch. dakujem vam 🙂
nie, nema, radsej zdrava pestra strava, ovocie, zeleninka - vitaminy, dostatok tekutin, pohyb aj vonku, otuzovanie, zdravy zivotny styl, skor ako vyssie , tie bylinky
pozor- na mmr ockovanie ma byt dietatko uplne zdrave a tiez aj vsetci, s ktorymi je v styku
Urcite to vyznam ma.Ja davam vsetkym svojim trom dceram a reakcia na ocko ziadna,ani teplota,ani zacervenanie,proste nic
Urcite ano. Ja som.sice nedavala,ale davala som imunoglkukan a probiotika na podppru imunity ako takej. Deti to zvladli dobre maly bez reakcie a mala mala na 8.a. Tusim aj9.den teplotu.to bolo vsetko.
ja som dala Thuju pred druhym ockovanim a minimalne to malo pre mna psychologicky efekt, ze som si povedala, ze ak uz davam ockovat /s cim som nebola uplne stotoznena/, tak som aspon urobila maximum pre to, aby to maly dobre znasal.
A chvalabohu, ziadne problemy, absolutne 🙂
u homeopatík nevieš poriadne ani zloženie ,ktoré obsahujú ,nehovoriac kto ich požehnal 😝 ...inak vieš ,že môžu obsahovať ťažké kovy alebo napr patologické tkanivá ,sekréty a pod....no je to na tebe ,ale ja som nedávala ani u jedného dieťatka a sme tu a ok ...
Ja som dávala Thuju, tá malej pomohla, aby sa dostala z toho sajrajtu čím ju naočkovali. 3 mesiace po očkovaní mala stále vysoké CRP a vysoké teploty z ničoho nič. Na nič jej neprišli. Vybrala troje ATB a to bola do vtedy absolutné zdravý kojenec. Ja liečim homaopatikami komplet celú rodinu. Nedám na ne dopustiť. A to, že niekto napíše, že je to len placebo??? Moje deti ich naozaj papajú v domnení, že sú to cukríky, nikdy som im nehovorila, že sú to lieky a vždy im pomohli.
@aristka a akože očkovacia látka neobsahuje ťažké kovy??? Akurát, že na nich je to aj priamo napísané 😀 A koľko iného svinstva je v tom....
@sssimi. ktore konkretne zo zoznamu tazkych kovov (chrom, kobalt, nikl, med, zinok, arzen, selen, striebro, antimon, ortut, thalium a olovo) su konkretne uvadzane v ockovacich latkach pre deti a v ktorých konkrétnych? Viem, nemozes mi odpovedat... Ale opdoved by bola aj tak velmi kratka, lebo nech budes patrat ako chces, tak ani jeden z nich v ockovacich latkach pre deti nenajdes.
Nedávala som deťom nič, a všetky očkovania zvládli úplne v pohode. Akurát to druhé očkovanie mali trošku zvýšenú teplotu večer, ale ráno už bolo všetko OK.
Zaujimavy dokument o homeopatii
Ja som dávala deťom deň pred očkovaním, v ten deň a aj pár ďalších dní potom vysoké dávky vitamínu C, okolo jedného gramu 2 - 3 krát denne. To ako prevenciu vedľajších účinkov. Volá sa to megaskorbická liečba. Ak máš pocit, že chceš dieťaťu niečo dať, tak daj, určite to má zmysel.
NEMÁ
jedna sa o očkovanie MMR? ... očkuje sa : http://www.uvzsr.sk/kalendar/ 14-17 ... myslim v 18 mesiaci sme očkovalki my... homeopatika su niečo ako guličky cukru ktore obsahuju informaciu .... : http://baudysjr.blog.respekt.ihned.cz/c1-628921... ...neviem ja tomu moc neverim...pouzivala som nejaku homeopatiu ale nemyslim si že by to malo nejaky efekt ..skor sa mi osvedčili bylinky...ale to sa tyka chorob... u ockovania sme homeo nepouzili.... skor take ze pred ockovanim a po ockovani sme sa vyhybali velkym kolektivom ludi aby sme niekde niečo nechytili... atd