Ahojte, som čerstvá mamina 2 mes. zdravého chlapca.
Čaká nás prvé ockovanie dávka hexa. Čítam na internete rôzne články, počula som maminky , ktoré odmietli očkovanie ale aj také ktoré boli zásadne za ockovanie a dokonca si priplatili aj doplnkové očkovanie. Môj manžel je proti očkovaniu, obávame sa, aby drobcovi viac neuškodilo , ako pomohlo. Čítam, že mnohé mamičky odmietajú Mnr vakcínu. Prosím o objasnenie prečo práve túto odmietajú.
Chcem ako každá mama pre svojho syna len to naj. Tak prosím o vaše názory,.postrehy či skúsenosti . Vdaka
Nic sa nestalo, zalezi aj od doktorky.. dala podpisat papier a je
@gandalf30 najprv si nastudujte co to spôsobuje a potom radte... ockovanie je hnus a kalici deti
@322sima123 vidím že sa vyjadrujete skoro v každej diskusii ohľadne neočkovania. Môžete mi prosím poslať nejaké odborné štúdie? Prípadne nejakú vašu? Predpokladám že ste vyštudovala nejaký príbuzný odbor. Rada sa dozviem nové veci priamo od odborníkov, vopred ďakujem ☺️🌹
@evaachesa ano pani mila, neviem co by vam na tieto vase reci o vystudovanosti povedali rodicia ktorým vakcíny zmrzačili deti na celý život.... oni uz ani neceknu ohladom neakej vystudovanosti vakcin, lebo uz pochopili ze sa neda verit vsetkym ,,vystudovaným ci vzdelaným" ludom ale je uz neskoro
@322sima123 teraz som to asi nepochopila. Myslela som že pracujete v tejto oblasti a preto som slušne pýtala nejaké vaše štúdie keď sa už tak odborne a presvedčivo vyjadrujete k tejto zložitej téme...nie všetko sa totiž dá len tak dohľadať cez Google. Ale odborníčka teda asi nebudete, ok, vďaka 😏
@evaachesa nie veru nemusim byt odbornicka mne stacia svedectva poskodenych ludi a to co sa nie nahodou deje s ich detami po podani tych super vakcin..
Chces pre svojho syna to najlepšie? Tak ho daj očkovať