Vopred ďakujem!
@adriana7 🙂 🙂 🙂
ste len dve??? 😉
kocky nasla som nahodou tuto temu, ja sa tiez chystam neockovat. ak ste niektora uz boli na ruvz, nemozte napisat, ako to tam prebiehalo? dakujem 😉
@liviadanova
@adriana7
ahojte zienky
@lubikaf
@kbeata
@abbey1
@liviadanova
aj ja mam otazky ohladom ockovania - vlastne skor neockovania a tych dosledkov na ruvz. ak si najdete trolinku casu napiste mi prosim ako to prebieha, dakujem 😉
@abbey1 tu temu si chodim citat a mas pravdu, je to na zaplakanie. ja som napisala sem len kvoli tomu, lebo patrim pod Trencin, tak som chcela vediet konkretne skusenosti s tymto ruvz.
@jajatko ja sa este len chystam odmietnut tretiu hexu a pneumokoky a to nas caka az o pol roka, takze ja som este na ziadnom urade nebola 😉
@jajatko @jankadrevenakova ahoj,
napis IP na nick prevenar priamo tu https://www.modrykonik.sk/interna-posta/nova-sp... a poziadaj o zaradenie do sukromnej diskusie v ktorej riesime neockovanie (vsetko okolo neho),
alebo mozes vstupit do verejnej skupiny --> klikom na fotoblogy, po lavej strane si vyber ---> "zoznam skupin" a ----> "Nesúhlas s povinným očkovaním a riziká očkovania"
@jankadrevenakova Ahoj, áno nepodpísala som to, daj sa do skupiny a povieme si viac, prípadne IP.
ok dakujem lebo nasa doktorka...
my nemáme MMR, stará turá🙂
@jankadrevenakova , môžeš nahodiť aj taktiku, že jej tam napíšeš, že nerozumieš právnej formulácii a právnemu dôsledku daného textu a podpíšeš sa 😀
@adriana7 jejej tak toto ma nenapadlo
@jankadrevenakova az teraz reagujem🙂,odpisal ti niekto?mas nieco nove?
@kbeata nie nemam nic nove
ahojte ja som tiež odmietla povinné očkovanie.....a nič som nepodpisovala, nemajú na to pravo
@chovancova27 a bola si už predvolana na ruvz v TN?
@monikaaaaa zatiaľ nie... dúfam že ani nebudem 😀 😀
ahojte,
my spadame pod RUVZ Trencin, boli sme tam predvolani tusim pred rokom, uradnicka, ktora nas mala na starosti bola sympaticka. Formalne si musela splnit povinnost a odprednasat nam ako treba ockovat a akym rizikam vystavujeme svoje dieta ak neockujeme. My sme jej predlozili nase pisomne stanovisko, strucne povedali svoje dovody, preco chceme odklad ockovania (medzitym sme rozhodnutie o odklade zmenili na rozhodnutie o neockovani) ,podpisali sme jej papiere a bolo vybavene.
Su nazory typu "nic nepodpisovat" - ok, kto chce nech nepodpise, ale ja som toho nazoru, ze ked si za rozhodnutim neockovat stojim, tak to aj podpisem.
Ak by som si tuto navstevu na RUVZ este v buducnosti zopakovala (co sa moze stat, pretoze nebudeme ockovat ani dalsie deti), tak by som pravdepodobne k svojim podpisom dokumentov pripisala nejaky svoj komentar.
Pokutu sme zatial nedostali, kedze nas stale eviduju ako odklad ockovania.
ahojte máte niekto skúsenosti s Mudr.Gavendom v TN ak by som odmietla očkovať ?
haló hahaha, haló hohoho 😵 ak chceš,napíš ip, pa