Kto nedal dieťa očkovať proti rotavírusom a ani ho dieťa nedostalo?

9. okt 2020

Ahojte, vsade na konovi citam ked si citam o rotavirusoch ( precitane mam hadam vsetko ) ako zeny lutovali, ze nedali zaockovat svoje deti Rotarixom lebo skoncili v nemocnici.... Ale malo citam o nezaockovanych detoch, ktore rotavirus nedostali. Je tu niekto taky? Upokojte ma, ze ked nezaockujem dceru proti rotavirusom tak nemusi automaticky skoncit v nemocnici....ako citam vsade.

erikad82
9. okt 2020

Ja mám deti 4 a boli očkovaní len tie povinné očkovania... Nemala som ani s jedným problémy...

sisa_s
9. okt 2020

A kto vam da zaruku, ze to nechyti niekde? Nikto...je to na vasu zodpovednost potom a nema zmysel sa tu utesovat, nie ste vestica, neviete, co chyti vase dieta... Detsky organizmus je ale nachylnejsi na dehydrataciu, preto deti koncia v nemocnici

mummy01
9. okt 2020

Moje dve deti...neboli ockovane a nikdy rotavirus nemali

jaroe
9. okt 2020

Samozrejme, že nemusíš skončiť s rotavirusom v nemocke. Moje tri deti rotavirus nemali resp. neviem o tom. Dcéra však mala v roku brutálnu hnacku, bola v nemocnici ale rotavirus to nebol, nezistili pôvodcu. Tým ta nechcem vystrašiť, len povedať, že očkovanie nie je zachrana. Existujú milióny vírusov.....

kleopatra114
9. okt 2020

Moja 4,5 r nebola a zatiaľ nič . Klop- klop

majulino
9. okt 2020

Moje dve staršie neboli proti rotavisrusom ockovane s nebude ani tretie

kristella
9. okt 2020

Synovi sme “rotáče” nedali očkovať a neľutujem. Ani náš pediater nie je tomuto očkovaniu nejako extra naklonený. Ono s tou dehydratáciou - jasné, že malé deti sú k nej náchylnejšie ale netreba sa zas úplne všetkým stresovať a všetko si chcieť nejako “poistiť”, lebo to by sa človek musel už z toho zblázniť. V prvom rade nemusí dcérka rotavírus dostať, ten výskyt zas nie je až taký dramatický, hlavne, ak nechodí do kolektívneho zariadenia. A v druhom rade ani rotavírusová infekcia nemusí vždy nutne znamenať smer nemocnica kvôli deficitu tekutín. Napr. naše krstniatko malo ročné salmonelózu a napriek silnej hnačke a letným teplotám to ustáli v pohode doma. Ja som zástanca očkovania ale zas všetko s mierou.

autor
10. okt 2020

Dakujem za reakcie 🙂

monikamarmon
26. dec 2020

Klo, klop. Ani ja som nedala a nemala žiadny problém. Ma 5 rokov.