Neviem, ci tu takato tema je, ak ano, poprosim link. Zvazujem u rocneho synceka ockovanie proti TBC. Vybavovala si to niektora z Vas? Viem len, ze sa smie dat zaockovat dieta az po 1. roku zivota a pediater musi posudit zdravotny stav dietatka. Ockuje sa na plucnom? Dakujem za odpoved. Prosim nepiste zase tie, ze netreba ockovat, kedze otazka je jasne polozena. 🙂
myslim, ze na novorodeneckom ... zavolaj si tam
Skusila by som sa spytat tu: http://www.zzz.sk/?profil=4526
Očkovaciu látku si budete plaťiť v plnej cene, kedysi sa očkovali celé generácie a žijeme doteraz.
Nehádzala by som očkovanie do vreca NEBEZPEČNÉ
@zahradka76 ja som sa pytala este v porodnici, ze ked budem chciet dat zaockovat, kde a ako sa bude dat. povedali mi, ze ked dieta bude mat ukoncene prve povinne ockovania (cize vek nieco vyse roka), tak potom sa ockuje v Kosiciach (nie som si ista,ci aj v bratislave; mam to daleko, takze takato info by sla u mna jednym uchom dnu a druhym von) . ale blizsie info neviem. a ano, myslim, ze plnu sumu si budeme hradit sami. zial, asi sa musis spytat na toto u pediatra, lebo ja som sa na webe akosi nevedela nicho dopatrat (teda okrem UUUZASNYCH odporucani preco neockovat 🙄 . mam na teba velku prosbu, keby si sa nieco dozvedela, posles mi IP? dakujem 🙂
Nam bolo povedane,ze sa to neda,tak neviem 😒