Kiahne a o chvíľku očkovanie. Poradíte?

kika2111
20. apr 2015

Ahojte,
boli sme na navsteve s mojim skoro 5mes.syncekom cca pred tyzdnom.
Dnes mi povedali,ze dcera dostala kiahne(tych u ktorych sme boli na navsteve),
a teraz neviem,ci ich moze moj maly dostat,nedostal sa priamo do styku s tou malou,bol v kociku alebo mne na rukach,je plne kojeny.
O tyzden mame dalsie ockovanie a teraz neviem...
budem vdacna za rady...

rena107
20. apr 2015

Nám doktorka povedala, že 21 dní máme čakať, tak čakáme - a tiež sme neboli priamo v kontakte, ale ja som ostala pokojnejšia aj ja, ako keby niečo prepuklo. Spýtaj sa lekára.

dankaa78
20. apr 2015

Ahoj.inkubacna doba je 14-21 dni.Moze dostat.Nemusi.Tiez kojim a chytili sme ich.My sme dostali kiahne v 9 mesiacoch.Ockovali sme az po vylieceni.Konzultovala som to s pediatrickou.Ak budes mat otazky.Kludne sa pytaj.Drzte sa 😉

raffaella
20. apr 2015

no urcite neockovat kym neuplynie inkubacna doba 21 dni. A neockovat este nejaky cas po vylieceni.

farenka
20. apr 2015

kika2111 Dieta je vraj infekcne max 48 pred vysevom pupacikov. takze ked ste boli na navsteve pred tyzdnom a ona sa vyhadzala az dnes, tak by ste to dostat nemali. ale tiez by som asi radsej s ockovanim pockala, ved sa nic nestane ked to odlozite

jurly
20. apr 2015

dieta ma byt pri ockovani UPLNE ZDRAVE. ani sopliky, ani zubky NIC

zita19
20. apr 2015

urcite pockaj tych 21 dni a neockuj. Zavolaj doktorke a odlozte ockovanie.

zamilion
20. apr 2015

Ockovanie posunte o mesiac.

andys11
21. apr 2015

Posun ockovanie pre istotu. Moj maly mal teraz dva roky a kvoli častým skolkarskym infektom chytenym od staršej dcérky mal tretí prevenar ockovany az pred troma týždňami. Čiže sklz rok a nevadi. Hlavne, nech je babo zdrave, ked sa ockuje. Uplne zdrave