Dcera mala 3 roky,nemala by ist teraz na preventivnu prehliadku?Naposledy bola tusim po druhom roku.
Nám nasa doktorka volala telefonicky ked mala dcerka nieco vyse troch rokov ze mame prist na prehliadku.a predtym sme boli v 15 mesiacoch naposledy.
my sme boli vteraz v 15 mesiaci a mame prist az v 3 rokoch
my sme boli v 15tich mes.a máme prísť v 2 rokoch.doktorka posiela sms v ktorý deň máme prísť
ano v 3 rokoch
My sme boli v 2r a vraj prideme najblizsie az v 5r
My sme boli v 15 mesiacoch a teraz máme prísť v 2,5 roku.
(a len pre zaujímavosť prikladám ešte očkovací kalendár,aj ked viem, že sa pýtaš na prehliadku 🙂 )
http://detskechoroby.rodinka.sk/viac-o-ockovani...
Zavolaj doktorke, kedy máte prísť. Mohlo sa stať, že poslali pozvánku a neprišla Vám, alebo iné nedorozumenie. Určite je ale prehliadka v troch rokoch povinná.
v 3 rokoch sa nic neockuje, pomeraju, zvazia, pytaju sa na rec, ci dieta pozna farby, ci je oducene od plienok, skuska zraku, dieta bude citat z tabulky obrazky a tak...
3 roky a potom 5,7....kazde dva roky 😉 a v troch sa uz neockuje,ockovali nas teraz v 5-tich
ahoj teraz v tretom roku sa chodi na preventivku
ano v 3 rokoch a v 5 rokoch sa aj očkuje do nohy, ako už dievčatá písali...
niekde som čítala v 4 rokoch odporučaju navštevu u odborného očného lekára....
ja som syna dala skontrolovať len preto, lebo tam chodím od narodenia s dvojkami a zistili mu tupozrakosť ...vôbec som si nevšimla, že by mal nejaký problém...
Áno v troch rokoch je preventívna 🙂
PO 15 mesiaci sa robí prehliadka na 2-3 roky, čiže ked vám robili v dvvoch rokoch, tak už nemusíš ísť, nám robili, ked mal drobec dva apol a teraz máme ísť, až ked bude mať 5
mi sme mali preventivku v 15tich mesiacoch a potom az v 3 rokoch, takze asi by ste mali