ahojte. synček bol vo dvoch mesiacoch operovaný a dostal aj transfúziu krvi. lekárka nám povedala že prvé očkovanie musí odložiť o tri mesiace kvôli tej transfuzii čiže to vychádzalo na koniec decembra ale teraz povedala že ho v polovici decembra zaočkuje, tak teraz neviem či je to dobré, alebo radšej počkať. nemáte s tým skúsenosť? prečo sa vlastne musí počkať tie tri mesiace? aj tak mám z očkovania strach a teraz ešte viac , tak neviem či radšej počkať, alebo to už až tak nezaváži či v polovici decembra alebo koncom..... dakujem za rady.....
po transfuzke uplne minimalne popckat pol roka!!!! to je uplne minimum. aj kvoli absolvovanej narkoze. ale kludne aj rok.
a co je synovi?
no, osobne by som si tu vakcinaciu pre to dietatko odpustil ,,ako keby uz teraz nemalo toho dost , este ho nadavkovat toxicnymi zluceninami z vakcin . ☹ info o rizikach ockovania najdes tu > https://www.modrykonik.sk/group/1799/
Radsej sa obrat na goooogla a vyhladaj si aj dalsie relevantne informacie o ockovni. Ockovacie temy na Konovi maju do relevantnosti daaaalekoooo. V posednej dobe je to vojna na noze a ked Ti nama byt zle z tej urovne diskusii, argumentov a kvaziargumentov ani tam nechod.
Pýtaj sa odborníkov, nie fanatikov. 😉 😉
Keď máš strach, tak prečo chceš podstúpiť riziko, že sa tvojmu dieťaťu niečo stane? Stojí to zato? Ja mám predčastniatko, narodila sa pod 1kg, mala dve transfúzie krvi,doteraz žiadne očkovanie a je zdravá jak repa 😀 Má 10 mesiacov