Kedy môže dcéra dostať 3. dávku Hexy a Prevenaru po kiahňach?

zuzulik280
13. jan 2017

Dcera ma 12 mesiacov, uz dva krat sme odlozili tretie zakaladne ockovanie, mala kiahne, uz ma len chrasticky...o kolko tyzdnov mozem dat ockovat? Dakujem

kacena4
13. jan 2017

myslim, ze toto je otazka na pediatricku, podla zdravotneho stavu dietata. musi ju prezriet a uvidi. po kriahnaj je oslabeny imunitny system aj niekolko tyzdnov!

jajuska13
13. jan 2017

ahoj mozem sa opytat ako zvladla kiahne a ci bola velmi vysypana a horucky?AKO DLHO jej trvali? aj my sme si mysleli ze mame kiahne tiez maly ma 12m a odlozene ockovanie nakoniec ze to kiahne nie su ma dr povedala ze ak budu (este predtym ked sme cakali ze dostaneme) ze po kiahnach min 3 tyzdne a potom moze ockovat. mali sme vysyp aj dcerka ale dr povedala ze to kiahne nie su.tak ja vobec neviem

mariova99
13. jan 2017

Nasa mala kiahne presne pred poslednym ockovanim.Zaockovali ju o dva tyzdne neskor.A vsetko v poriadku,akurat mala vysoke teploty.

jasminet
13. jan 2017

nasa mala dostala kiahne zaciatkom decembra a caka nas ocko na mmr - lekarka povedala, ze urcite nie skor ako 6 tyzdnov po skonceni kiahni ....skor ju nezaockuje

xlucia
15. máj 2017

@jasminet po kiahnach treba prestavku MINIMALNE pol roka

jasminet
15. máj 2017

@xlucia no vidis, nam stacilo 6t... a na rozdiel od starsich deti nemala ani teplotu