ahoj ,maminky my máme už 5 mes. a ešte sme neboli očkovaný koly zapálenému oku ,ktoré máme stále zapálene na očnom mi povedali že tam zápal nie je a môžeme očkovať lebo ho niekedy ma a niekedy tam hnis nemá .taktiež starší syn bol chorý a doktorka povedala že nezvykne očkovať ak je v rodinne niekto chorý . Je t normálne mám ju dať ešte zaočkovať alebo nie ? Ďakujem za radu
Najlepsie ockovanie je ZIADNE ockovanie.
kludne pockaj ,kym vyzdravie... 🙂
aj môj syn bol teraz očkovaný ako 5 mesačný, doteraz sme mali soplíky, alebo niečo iné, nedalo sa...
nasa dr tiez cakala, maly mal dlho trochu zhorsene pecenove testy kvoli novorodeneckej zltacke, ockovany bol az po polroku, porad sa s dr, ak chce este pockat, tak nenahanaj, radsej, ked bude mala uplne fit
Mas vybornu a zodpovednu lekarku. Dala by som na jej odporucanie a naozaj odlozila ockovanie na cas, ked bude cela rodina fit. Kolke mamicky by taku lekarku chceli, zial nie kazdy pediater pristupuje k ockovaniu tak zodpovedne.
Treba pockat dovtedy dokym nebude uplne zdrava ... a este ak bol starsi syn chory mala moze byt v inkubacnej dobe teraz..a vtedy sa tiez neockuje...moja bude mat tiez teraz 5 mesiacov a este nebola ockovana...netreba sa ponahlat ak nie je istota 🙂