Je nedostatok očkovacích látok pre bábätká v Bratislave?

ildici12
3. jan 2012

Ahojte mamičky, predovšetkým z BA a okolia. dnes nam oznámila naša pediatrička, že malá nedostane prve komplexné očkovanie, kt. mala dostať v 3-4. mesiaci a ona je už v 5. mesiaci, keďže nemajú očkovacie látky. Nemáte niekto skúsenosti, ktorý lekár má k dispozícii očkovacie látky, resp. očkuje? aj by som za to bola ochotná zaplatiť. ďakujem všetkým za odpoveďe.

babofka
3. jan 2012

myslim, ze sa nie je kam ponahlat, ak ju zaockuju o par tyzdnov/mesiacov neskor bude to pre nu len lepsie 😉

kaja73
3. jan 2012

Bud len rada. Imunita malej bude o par tyždnov ci mesiacov viac pripravena na ten chemicky sok 😉
Viem o com hovorim-moj sa po ockovani imunitne zosypal. ☹

didulka85
3. jan 2012

Mala by si sa tesit... 😉

vanessm
3. jan 2012

www.slobodaockovani.sk
Očkovanie nie je len také super, ako nám predkladajú Mudr. Má množstvo nežiadúcich účinkov, stačí si pozrieť tú stránku a zloženie vakcín. A hlavne očkujeme proti chorobám, ktoré tu niesú aj 40 rokov a na bežné detské ochorenia, ktoré môžu deti prekonať a vytvoria sa tak doživotnú imunitu. Ale riziko, keď už pichneme tomu maličkému satvoreniu tie jedy ( formaldehyd,hliník, olovo, ortuť) je omnoho väčšie a už sa potom môžeme len modliť, či mu to nenarobí omnoho závažnejšie ochorenia.

katy1979
3. jan 2012

ja som ochotna zaplatit za to ze mi ich ziadny lekar ponukat nebude.
Ale ak ockovas chces ak si obvolas par detskych ambulancii ci lekarni urcite niekde ockovacie latky budu. a presne ako hovoria nic sa nestane ak nezaockujes teraz. cim neskor tym lepsie.