Je možné kúpanie po očkovaní?

142230919213
26. feb 2016

Ahojte maminky, dnes sme sa boli ockovat na tri mesiace, chcem sa spytat, ci mozem maleho normalne okupat, alebo s tym pockat dva tri dni? Nepamatam, ako to bolo pri malej a doktora som sa to zabudla opytat.

janka54321
26. feb 2016

Pokial nieje teplota, tak by som kupala...

olisia
26. feb 2016

Ano mozes kupat. 🙂 presne som sa na toto pytala aj ja lekarky, kedze niektore mamicky tvrdili ze nie. Nam nasa lekarka povedala ze kludne mozme a aj sme kupali. 🙂

candii
26. feb 2016

Aj mna nasa lekarka povedala ze sa moze kupat aj von mozte s nim ist.. ziadne obmedzenia

katarinamarkova
26. feb 2016

fakt nechapem aky ma suvis kupanie a ockovanie, vysvetli mi to niekto? ďakujem

prevenar
26. feb 2016

po ockovani je mozne vselico ^^ - rozpad imunity dieta, docasne ochrnutie niektorych koncatin, encefaliticky (neutisitelny) niekolkohodinovy plac (vreskot) , ktory moze prejst do poruch autistickeho spektra , ktore sa nedaju rozlisit od autizmu a podobne ^^ ..a dokonca je mozne aj kupanie 😲

tova
27. feb 2016

male deti sa maju kupat 1 max 3 krat tyzdenne. A hlavne v zime ked ani von polonahe nebeha. Sice s kupanim doma ockvanie nema nic moc spolocne , napr. do verejneho bazena kde by mohol nachytat nejaku infekciu ktora by mu este viac znizila imunitu by som ho nebrala ale doma vo vani je ok.

spuntikmathiasko
27. feb 2016

Normalne sa moze kupat ak nie je teplota

deny81
27. feb 2016

mne doky vravela ze ten den, pripadne dalsi, aby som nekupala. kvôli tomu, ze je to predsa len vpich. ja som pockala.