Infiltrovali sme sa do skupiny odporcov očkovania

adula128
22. nov 2024

narazila som na tento článok a neviem aký dojem mám z toho mať 😅https://www.startitup.sk/vakcina-alebo-pokuta-3...

veklipo
22. nov 2024

A mame stále na Slovensku ženy, ktoré odmietajú mamografiu, lebo vraj je nebezpečná, odmietajú dať deti očkovať proti HPV, hoci je to 100% ochrana pred rakovinou krčka maternice.
Ale nemajú problem dlhodobo si nalepovat na sna nechty chémiu z Činy a kupovať deťom plasty z Aliexpressu.

deti95060810
22. nov 2024

prečítala si ten článok celý? lebo ja len časť - je zamknutý a podľa mňa to je len také zhodnotenie o očkovaní...
áno ľudia sa boja... lebo na deti s autizmom každý kašle... nie sú mš, školy, centrá .... tráp sa ako vieš.

mamamasama
22. nov 2024

Mám neočkované deti. Prvé očkované bolo. Nedopadlo to dobre. Nemám čo dodať.

rozculena
22. nov 2024

A aký dojem máš z hlásení ŠUKL o úmrtiach a veľmi vážnych následkoch po očkovaní?

veklipo
22. nov 2024

@rozculena nikto netvrdí, ze očkovanie je 100% bezpečne. Je dôležite to monitorovať, hlásiť všetky vedľajšie účinky a pravidelne vyhodnocovať. A áno, za vážne nežiadúce účinky povinneho očkovania žiadať aj odškodné. Ale treba pracovať s faktami. Očkovacie látky prejdú množstvom testov, preto % nebezpečnosti je veľmi nízke. Väčšina (nie vsetci) odmietačov očkovania je ale mimo faktov. Spájajú očkovanie s autizmom, hoci tento mýtus bol už dávno vedecky vyvrateny. Maju na to právo a ja ako zástanca očkovania to akceptujem.
Pochopila som, ze nasa spoločnosť ešte nie je nastavená na solidárnosť, teda neakceptujeme fakt kolektívneho zaockovania.

rozculena
22. nov 2024

@veklipo ja som sa pýtala autorky.Mne nemusíš nič vysvetľovať

wolfy
5. jan 2025

@veklipo si strašne mimo

wolfy
5. jan 2025

@veklipo Dávno vyvrátený mýtus? Ty si ten mýtus vyvrátila? Či len čítaš čo na nete nájdeš? Kvôli takýmto sa dokážeme na veci pozerať len z jednej perspektívy - tej naučenej v škôlke/škole. Ďalšie vzdelávanie, hľadanie info, porovnávanie výsledkov vlastného bádania? 0 bodov. Snažíš sa pôsobiť síce veľmi "nad vecou", avšak bohužiaľ je to len maska toho, že skutočný výskum si nikdy nikde nevidela. A ak sa pokúsiš tu s nejakým operovať, poprosím aspoň ten, ktorý nebol x-krát označený za tendenčný blud. Očkovanie JE riziko, veľké riziko, najmä pre tých najmenších, ktorých by sme mali chrániť.

veklipo
5. jan 2025

@wolfy napisal vedec citajuci telegram