narazila som na tento článok a neviem aký dojem mám z toho mať 😅https://www.startitup.sk/vakcina-alebo-pokuta-3...
prečítala si ten článok celý? lebo ja len časť - je zamknutý a podľa mňa to je len také zhodnotenie o očkovaní...
áno ľudia sa boja... lebo na deti s autizmom každý kašle... nie sú mš, školy, centrá .... tráp sa ako vieš.
Mám neočkované deti. Prvé očkované bolo. Nedopadlo to dobre. Nemám čo dodať.
A aký dojem máš z hlásení ŠUKL o úmrtiach a veľmi vážnych následkoch po očkovaní?
@rozculena nikto netvrdí, ze očkovanie je 100% bezpečne. Je dôležite to monitorovať, hlásiť všetky vedľajšie účinky a pravidelne vyhodnocovať. A áno, za vážne nežiadúce účinky povinneho očkovania žiadať aj odškodné. Ale treba pracovať s faktami. Očkovacie látky prejdú množstvom testov, preto % nebezpečnosti je veľmi nízke. Väčšina (nie vsetci) odmietačov očkovania je ale mimo faktov. Spájajú očkovanie s autizmom, hoci tento mýtus bol už dávno vedecky vyvrateny. Maju na to právo a ja ako zástanca očkovania to akceptujem.
Pochopila som, ze nasa spoločnosť ešte nie je nastavená na solidárnosť, teda neakceptujeme fakt kolektívneho zaockovania.
A mame stále na Slovensku ženy, ktoré odmietajú mamografiu, lebo vraj je nebezpečná, odmietajú dať deti očkovať proti HPV, hoci je to 100% ochrana pred rakovinou krčka maternice.
Ale nemajú problem dlhodobo si nalepovat na sna nechty chémiu z Činy a kupovať deťom plasty z Aliexpressu.