Ahojte mamičky, malý má 5,5 mesiaca, boli sme pred týždňom na preočkovaní do stehienok, prvé očkovanie bolo ok, nemal ani červené, ani mu to nebolo vidno, ale teraz druhý krát mal aj červené a má tam aj hrčku.. zdá sa mi to už dlho že ju tam stále má, neviete mi prosím poradiť koľko cca tam môže byť? Dakujem za rady
@anicka246 ja by som ti poradila viac neočkovať. a hrčku určite ísť ukázať doktorke.
@nativanativa nedávala som nič :( myslíš octanovú masť?
@anicka246 ak to mal aj opuchnuté a začervenané, mala si mu natrieť octan, je to protizápalové a proti opuchom
@anicka246 neboj sa hrcku mal aj nas drhoodeny po druhej vakcine ,tiez som sa trochu zlakla ale lekarka ma ubezpecila,ze je to v poriadku v miesku sa vytvaraju protilatky mal to na nozicke skoro dva mesiaca a zmizlo to.Amal ju aj nas teraz drobec a jemu to zmizlo rychlejsie. A ani jednemu nic neni. NEBOJ SA JE TO NORMALNE ! 😉
@nativanativa no ked to mal červené dávali sme obklady tak to mu potom zmizlo a potom som si všimla že tam má vlastne aj hrčku.. to môžem ešte aj teraz mu natierať tým?
@anicka246 už teraz to nerieš,neboj bude to ok
To som mala presne ja, keď som bola malá aj to svrbelo. Trvalo to dosť dlho ale zmizlo to. Na pravom stehne konkrétne.
Ale to som nebola bábätko samozrejme 🙂
@anicka246 ahoj aj nasa mala to mala presne po druhom ockovani tiez som sa zlakla ale moja mamina ma ubezpecila ze to nic neni.mala to asi 2 mesiace.trosku to masiruj a zmizne to neboj.a co som si citala niektore deticky to mali aj rok. Je to normalne neboj sa. Ale ak chces byt v klude zavolaj pediatricke.
@anicka246 reakcia po očkovaní,dala si mu nato octan?