Dôvody neočkovania

2. mar 2021

Ahojte,viem ze je toho plny internet ale zaujímali by ma tie vaše dôvody neockovania. Dakujem za každú odpoveď

mogaa
2. mar 2021

No ak stopnú Sputnik tak sa im kašlať na astra Zenecu, ktorú nik nechce

basska_b
2. mar 2021

Neočkovania deti alebo proti COVID?

nafka0483
2. mar 2021

@mogaa Sputnik nestopnu, ved u nas ani v EU nebol este povoleny. A co som citala posledne info (ak uz sa medzitym zmenilo, tak dajte mi link na nove info), tak Rusko nepoziadalo EU o registraciu. Slovensko nema kapacity na to, aby to urobilo vo svojej rezii.
Cize mas na mysli, ze ak neschvalia Sputnik? Okrem Astra zenecy je na vyber este pfizer biontech a neviem v akom stave je posudzovanie johnsons&johnsons.

mogaa
2. mar 2021

@nafka0483 no neviem, Za ľudí a SaS chce kvôli Sputniku povaliť vládu

nafka0483
2. mar 2021

@mogaa Eeejha, tak toto som nevedela. Vdaka za link, idem citat ze co to stvaraju...

mogaa
2. mar 2021

@nafka0483 no dnes to bolo na TA3 zaujímavé - najskôr usporiadal tlačovku ten čo odišiel od Remišovej, potom TB Korčoka - ktorý nám verejne oznámil s trasúcim hlasom že mu volal americký diplomat a že bude musieť veľa vysvetlovať, bol uplne vyklepaný, po ňom TB Fica - ktorý mal potrebu nás upozorniť že Korčoka niekto pokefoval keďže Korčok nás roztraseným hlasom upozornil že Sputnik rozpútal hybridnú vojnu a máme si vybrať na ktorej strane Slovensko stojí, následne TB Matoviča ktorý mal potrebu pripomenúť že celá koalícia vedela o tom že Minister zdravotníctva môže Sputniku udeliť výnimku a zrazu niektoré zo strán chcú kvôli tomu povaliť vládu a má byť ešte TB Krajčího😅No ka povalia vládu už len kvôli tomu že Matovič mal gule ho budem voliť a to teda nie som vôbec jeho fanúšik😅ale aspom je sranda, dnes to bol uplne kabaret, čo TB, to perla....

nafka0483
2. mar 2021

@mogaa Ciii, kolko veci sa udeje pocas pracovnej doby co som nesledovala spravy :D :D idem sa asi dat do obrazu :D

autor
2. mar 2021

@basska_b deti

mogaa
2. mar 2021

@nafka0483 no veru o veľa si prišla, dnes to bolo ako telenovela😉najlepší bol Korčok😅ten bol uplne vyklepaný, v kuse splietal kvôli Sputniku hybridnú vojnu a že mu volal ten americký diplomat😅následne Fico to zaklincoval že Korčoka musel niekto riadne pokefovať, keď dal takúto tlačovku celý rozklepaný😅

mogaa
2. mar 2021

Jaj ty si chcela príspevky ohľadne detí?😅 Normálne očkuj, tam sa neprihliada či je vakcína z Ruska alebo zo Slovenska😅 repáč, nedalo mi....tak dobre som sa dávno nebavila pri telke😅

beronsche
2. mar 2021

@mogaa vyborne rozhodnutie, volit neschopneho cloveka bez sebareflexie, ktory komunikuje na urovni pubertiaka a ktory najviac casu travi hladanim vinnikov, lebo raz "mal gule"..

autor
2. mar 2021

Baby myslela som neockovanie deti zle som napísala otázku ale som rada ze ste si pokecali

mogaa
2. mar 2021

@beronsche no ale Sputnik priviezol😅a neboj voliť ho nebudem , to bol fór, fór ale nebude ak naozaj kvôli Sputniku povalia vládu....lebo podľa preferencií strán je alternatíva jedine Smer a Hlas alebo terajšie strany+ PS, prípadne by miesto Oľano bol Hlas - čiže z blata do kaluže....

nafka0483
2. mar 2021

Tak k otazke ockovania deti: vlastnu skusenost nemam, ale z okolia neockuju tie, kde deti maju vaznu kontraindikaciu - nejaka ochorenie kde priamo lekar neodporuca vakcinaciu.

siimonka28
Autor odpoveď zmazal
Zobraz