Ahojte,viem ze je toho plny internet ale zaujímali by ma tie vaše dôvody neockovania. Dakujem za každú odpoveď
Neočkovania deti alebo proti COVID?
@mogaa Sputnik nestopnu, ved u nas ani v EU nebol este povoleny. A co som citala posledne info (ak uz sa medzitym zmenilo, tak dajte mi link na nove info), tak Rusko nepoziadalo EU o registraciu. Slovensko nema kapacity na to, aby to urobilo vo svojej rezii.
Cize mas na mysli, ze ak neschvalia Sputnik? Okrem Astra zenecy je na vyber este pfizer biontech a neviem v akom stave je posudzovanie johnsons&johnsons.
@nafka0483 no dnes to bolo na TA3 zaujímavé - najskôr usporiadal tlačovku ten čo odišiel od Remišovej, potom TB Korčoka - ktorý nám verejne oznámil s trasúcim hlasom že mu volal americký diplomat a že bude musieť veľa vysvetlovať, bol uplne vyklepaný, po ňom TB Fica - ktorý mal potrebu nás upozorniť že Korčoka niekto pokefoval keďže Korčok nás roztraseným hlasom upozornil že Sputnik rozpútal hybridnú vojnu a máme si vybrať na ktorej strane Slovensko stojí, následne TB Matoviča ktorý mal potrebu pripomenúť že celá koalícia vedela o tom že Minister zdravotníctva môže Sputniku udeliť výnimku a zrazu niektoré zo strán chcú kvôli tomu povaliť vládu a má byť ešte TB Krajčího😅No ka povalia vládu už len kvôli tomu že Matovič mal gule ho budem voliť a to teda nie som vôbec jeho fanúšik😅ale aspom je sranda, dnes to bol uplne kabaret, čo TB, to perla....
@basska_b deti
@nafka0483 no veru o veľa si prišla, dnes to bolo ako telenovela😉najlepší bol Korčok😅ten bol uplne vyklepaný, v kuse splietal kvôli Sputniku hybridnú vojnu a že mu volal ten americký diplomat😅následne Fico to zaklincoval že Korčoka musel niekto riadne pokefovať, keď dal takúto tlačovku celý rozklepaný😅
Jaj ty si chcela príspevky ohľadne detí?😅 Normálne očkuj, tam sa neprihliada či je vakcína z Ruska alebo zo Slovenska😅 repáč, nedalo mi....tak dobre som sa dávno nebavila pri telke😅
Baby myslela som neockovanie deti zle som napísala otázku ale som rada ze ste si pokecali
@beronsche no ale Sputnik priviezol😅a neboj voliť ho nebudem , to bol fór, fór ale nebude ak naozaj kvôli Sputniku povalia vládu....lebo podľa preferencií strán je alternatíva jedine Smer a Hlas alebo terajšie strany+ PS, prípadne by miesto Oľano bol Hlas - čiže z blata do kaluže....
Tak k otazke ockovania deti: vlastnu skusenost nemam, ale z okolia neockuju tie, kde deti maju vaznu kontraindikaciu - nejaka ochorenie kde priamo lekar neodporuca vakcinaciu.
No ak stopnú Sputnik tak sa im kašlať na astra Zenecu, ktorú nik nechce