Dnes sme absolvovali prve očkovania, hned dve. Davam vinne obklady a ladove obklady, dokedy je nutne obkladat babatku nozicky?
iba ten den čio si bola studené stačia a paralenový čípok do zadku daj od bolesti a teploty
... ked su opuchnete tak pokial sa opuch ako tak nevstrebe,,, a nasadila by som vit C a urcite niake cipky a panadoly na preventivne znizovaie teploty,ked teplota pride davat vela pit a robit zabaly alebo vlazny kupel...... niake antipyretika.... vo vakcine je aj davka antibotik, ktore drzia zapal pod neakou kontrolou..... a zaujimalo by ma ci vobec autorka vie, co vsetko v tych vakcinach bolo 😒
a vínne obklady sú dobré, mne to tiež poradila jedna detská sestra
@tibiana keď malú očkovali do nožičiek tak sa jej tam spravili také cervené fľaky a tuším aj hrče, tak som jej na to dávala každý deň biele víno z chladničky, namočila som do neho vatový tampón a chvíľku pridžala, niekoľkokrát som zopakovala...a pomohlo sa jej to rýchlo vstrebalo 😉
žiadne čipky, ani sirupy ako prevencia.... lebo ak už sa raz rozhodla očkovať to dieťa, a očkovanie je údajne na to, aby organizmus vytvoril imunitu proti danej chorobe, a ja preventívne dám paralen (čo je ako na hlavu, lebo nikto neje sirup od kašla ak kašel nemá) tak očkovanie bolo celé na hovno, lebo preventívne si organizmus nevytvorí protilátky 😕
Ja som nedávala vôbec. 😉 A o vínnych som teda ešte nepočula. 😕 Nech sa vám darí. 😉