Dokedy mám dávať obklady po očkovaní?

tibiana
28. jún 2012

Dnes sme absolvovali prve očkovania, hned dve. Davam vinne obklady a ladove obklady, dokedy je nutne obkladat babatku nozicky?

koniarova
28. jún 2012

Ja som nedávala vôbec. 😉 A o vínnych som teda ešte nepočula. 😕 Nech sa vám darí. 😉

davidka27
28. jún 2012

iba ten den čio si bola studené stačia a paralenový čípok do zadku daj od bolesti a teploty

zigzag
28. jún 2012

... ked su opuchnete tak pokial sa opuch ako tak nevstrebe,,, a nasadila by som vit C a urcite niake cipky a panadoly na preventivne znizovaie teploty,ked teplota pride davat vela pit a robit zabaly alebo vlazny kupel...... niake antipyretika.... vo vakcine je aj davka antibotik, ktore drzia zapal pod neakou kontrolou..... a zaujimalo by ma ci vobec autorka vie, co vsetko v tych vakcinach bolo 😒

xmirax
29. jún 2012

@zigzag nechápem tej tvojej vete "že zaujímalo by ma či autorka vie, čo všetko v tých vakcínach bolo"...??? Kebyže vie tak by akože dieťa nedala zaočkovať, či...? Ja len tak zo zaujímavosti 🙂

xmirax
29. jún 2012

a vínne obklady sú dobré, mne to tiež poradila jedna detská sestra

zani2877
29. jún 2012

@tibiana Ja som malej dávala vínne obklady v ten deň keď ju očkovali a dala som jej preventívne aj na noc. 😉 My sme našťastie nemali ani horúčky, takže reakciu mala OK. 😉

kris557
29. jún 2012

@tibiana keď malú očkovali do nožičiek tak sa jej tam spravili také cervené fľaky a tuším aj hrče, tak som jej na to dávala každý deň biele víno z chladničky, namočila som do neho vatový tampón a chvíľku pridžala, niekoľkokrát som zopakovala...a pomohlo sa jej to rýchlo vstrebalo 😉

vefi89
29. jún 2012

žiadne čipky, ani sirupy ako prevencia.... lebo ak už sa raz rozhodla očkovať to dieťa, a očkovanie je údajne na to, aby organizmus vytvoril imunitu proti danej chorobe, a ja preventívne dám paralen (čo je ako na hlavu, lebo nikto neje sirup od kašla ak kašel nemá) tak očkovanie bolo celé na hovno, lebo preventívne si organizmus nevytvorí protilátky 😕

zigzag
30. jún 2012

@xmirax asi tak....sama by som to nepovedala lepsie 😉

carmen2018
Autor odpoveď zmazal
Zobraz