Mamicky,mame za sebou prve Hexa ockovanie a mala po nom zostala hrozne jedovita. Vrieska a je nekludna. Myslite,ze je to sposobene vekom alebo ockovanim? Pocula som,ze povaha deti sa meni kazde tri mesiace. Dakujem 🙂
je to normalne ked je dieta po ockovani nervozne 24 hodin...prosim katastroficke scenare si nechajte az ked to bude trvat dlhsie🙂
moze to byt ockovanim, pravdaze. Myslim, ze aj v PL to je uvedene.. mozno ju to prejde, ak nie, skus potom nejaky detox
@zuzickaaak je to normalne, neboj sa bude casom lepsie a nezacni hned odsudzovat ockovanie
@andrejka1974 - a prečo nemá odsudzovať očkovanie? Ved je to jej dieťa 🙂 potom dá očkovať znova a nedajbože zareaguje dieťa ešte horšie, ja som bola tiež za očkovanie kým mi moje dieťa nezareagovalo a odvtedy nikdy viac. 😒
treba si najprv naštudovať niečo o tom, zvážiť za a proti, a nie potom sa tu sťažovať, že ako je to možné, že má nejaké následky z očkovania 😉
aj ja si myslim ze to bude ockovanim moja mala bola tiez po ockovani nekludna a dokonca jej mierne vyskocila teplota na druhy den ale vsetko OK 🙂
asi by som sa opytala na to pediatricky. pretoze pokial viem, aj moj mal zmenenu naladu po ockovani ked bol maly, ta si pamatam na to, uplna zmena ,ale po par dnoch ho to preslo .
inak mám pocit,že ľudom tu už šibe z toho očkovania,je to jak nejaká nová módna vlna všetko hádzať na očkovanie,,,je tu dosť tém treba si ich prejsť a možno sa nájdeš,ale je lepšie komunikovať s lekárom a nie s týmito AV fanatikmi,tí ti dieťa nezachránia ak by bola reakcia,takže radšej kontaktuj lekára ,ke_ď si si neni istá...
@biancal prosím ťa s týmto na mňa nechoď,nie sú žiadne relevantné dôkazy,len dojmy rodičov a neznalosť anatómia a patofyziológie človeka a nehnevaj sa ak bolobohovia,ktorí sú na čele Av skupiny liečia farmaceuticky umelo vyrobeným C vit a otravu hubami by liečili C vit.....tak nemám slov......a stále hovorím je tu veľa tém ,v ktorých sú ľudia ,ktorý nič nemajú a radi požívajú vulgarizmy lebo nemajú čím argumentovať.........mala som tú česť... ☹
@biancal presne si to vystihla....my ked sme chceli s našou , už bývalou lekárkou ,hovoriť o týchto veciach, tak nám povedala, že ved vakcíny sú teraz veľmi kvalitné a obhajovala to slovami nejakého doktora, čo videla v telke!.... 😕 😕 😕 Strčila nám do ruky letáky auti-centra...Ešte sme si aj neurologa zháňali sami, lebo nás poslala za takým, ktorý sa nás pýtal, čo tam robíme, že malý nepatrí k neurologovi.....totál trapas.......Neskôr mu bol diagnostikovaný autizmus a postvakcinačné poškodenie mozgu..... 😔 😔 😔 😔
@zuzickaaak ale prosim ta to co za somarinu pises !!!!!
sorry ale urcite to nema z ockovania... deti sa menia raz maju dobry den raz zly tak ako aj dospely....
uz take bludy necitaj radsej.
Nechcem byt hnusna, ale pokial takuto otazku niekto polozi na MK, tak odpoved znie;
TO MUSI sposobovat ockovanie........lebo na modrom koniku sposobuje ockovanie v podstate kazu chorobu na zozname chorob....a tych je teda neurekom.....
Najlepsia obrana proti akejkolvek chorobe- ci uz beznej, alebo fatalnej, alebo chronickej je- neockovat a prijmant vela vitaminu C.
@monika15 Urcite to ma z ockovania.........a myslim, ze vela deti, ktore su neposlusne, alebo hlucne, alebo maju zle znamky, alebo spadnu a rozbiju si koleno, alebo hodia hracku o zem............to ma vsetko na svedomi OCKOVANIE.....
To si sa este neucila?? Ved sa tu o tom debatuje.....mame tu na to profesorov a profesorky a akreditovane osoby z MK. 😵
@rubinka vies ja som za ockovanie, kazdy ma svoju skusenost moje ockovane nebolo voci pneumokokovi , vtedy sa este neockovalo , dostal ho ked mal 15 mesiacov a zacali mu praskat cievy a verdikt vaskulitida a urychleny prevoz do nemocnice, nasadenie kortikoidov a dufat , ze lieky zaberu ak by lieky nezabrali tak by do rana vykrvacal a toto uz nikdy zazit nechcem
@rubinka ja som ockovanie neodsudila, aj ked boli deti nervoznejsie, preplakali noci , ale neublizilo im to
No toto je zase tema, akoze mile mamičky, naozaj čakate, ze vase deti budu iba kakat, papat a spinkat? No chvala panu bohu za očkovanie, no lebo neviem si predstavit, na čo ine by ste zvalili stav NEKLUDNEHO A JEDOVITEHO DIETATA. No to by ma zaujimalo, ze z coho su taki jedovity dospeli ludia, ale som si ista, ze aj na toto tu dostanem odpoved. Lebo ved aj mne sa to stava, ze som kludna a o desat minut, mam naladu na bode mrazu, očkovana som bola pred siedmimi rokmi na tetanus, tak ja neviem, nemoze mat podobne pocity aj male babatko 😝 ?
@zuzickaaak v piatok má očkovali, doktorka mi pichla tetanovku. To rameno má boli stále, takze podľa mna môže byt nervózne a ukricane dieťatko kľudne aj z toho. Kedže sa to prichádza do svalu, sval pri pohybe boli pár dni. Niekoho menej a niekoho môže viac..
@zuzickaaak nie prichádza ale picha do svalu som chcela napísať 🙂
@aristka @digysa - Vidno že ste na vlastnej koži nepocítili ako môže očkovanie vašmu dieťaťu ublížiť. Je nanajvyš neohľaduplne robiť si z toho srandu, ked je tu kopec mamičiek ktorých deti majú veľmi vážne celoživotné následky ktoré nastali hned po očkovaní. Nenapadlo vás že sú to mamičky ktoré kedysi tiež verili aké je očkovanie neškodné až sa presvedčili o opaku na vlastnej koži? Pochybujem že niekto sa len tak bez vážneho dôvodu rozhodne že nebude očkovať lebo je to podľa vás akási nová moda. 😕
@rubinka je tu veľa mamičiek ako píšeš,mal som tú česť,takže nekomentujem....a kto si robí srandu,bábo si nemôže prdnúť na vine očkovanie...bábo je zlé na vine očkovanie a prečo to tu niekto vypisuje a chce riešenie od laikov,keď má kontaktovať lekára,ako prevencia rôznych komplikácii a najmä ,keď je po očkovaní aby sa problémom prešlo....chápeš...
http://abbartos.wordpress.com/2011/03/14/virape...
ockovanie je hnus, ked chces 3 mesacne babo napichat jedom, mas najlepsiu prilezitost zacat v 3 mesiacoch..nie je to nova moda neockovat, skor by som to nazvala, ze zijeme v dobe, kde je zabehnuta "kultura ockovania", kazdy ma na to svoj nazor..skusenost..
@zuzickaaak - Nuž môže to byť očkovaním, to je blbosť že povaha sa mení každé 3 mesiace 😀 mne tak ostala dcérka po očkovaní MMR, strašne hyperaktívna vzdorovitá, iný človek z nej ale tak nenarobím už nič 😒