Deti a očkovanie proti Covidu-19

14. júl 2021

Ahojte co ak schvália že očakávanie proti covidu bude povinne aj u detí mladších ako 12 rokov niektorí deň v správach hovorili ze o tom uvažujú nebojíte sa

sisa_s
14. júl 2021

A co ak spadne meteorit na Zem?

autor
14. júl 2021

@sisa_s ale pravdepodobnosť ze očkovanie bude povinné je viac pravdepodobne ako to ze na zem padne meteorit

uzanka16
14. júl 2021

nieee, uz dost tem na ockovanie, zas tu bude extremne vela prispevkov a nevrazivot medzi tymi kto sa chce dat zaockovat a da aj svoje dieta a ludmi, ktorý sa nechcu dat. Vsade kde sa moze tak sa riesi ockovanie a ta nenavist medzi ludmi hrozna. To zas chcete dalsiu diskusiu takuto?

sisa_s
14. júl 2021

Tak pre mna je to dalsia anonymna tema na rozduchavanie vasni, ockovanie citliva tema, deti tiez, co ti pomoze, ked tu budu zeny panikarit, ze ano, och, nase deti budu ohrozene, pip pip vlada?

zuzka_99
14. júl 2021

Pri takýchto anonym diskusia sa krásne ukazuje, akých ľudí Slovensko vlastne má.

uzanka16
14. júl 2021

vcera tu bol 1 prispevok, kde sa riesilo ockovanie a peniaze ak niekoho prehovorite, uz taha na 400 prispevkov v diskusii, dnes dal spevak Miro Jaros na svojej FB stranke foto s personalom ockovacieho centra, ze sa dal preockovat a uz komentov az az a negativnych.

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
14. júl 2021

@sisa_s ja nechcem aby panikarili len sa toho obávam sú to nove vakcíny nad takým niečím by nemali ani uvažovať malo by to ostať dobrovoľne kto chce nech sa dá očkovať a kto nechce tak ho nemajú čo nútiť a určite nie deti

dskjhfdlkdjhl
14. júl 2021

A co Ti pomoze, ked ludia napisu, ze sa boja/neboja? Zase dalsia super diskusia na MK?

ella_price
14. júl 2021

Môžeš si ísť pokecať k alby2014.
Tam sa ľudskej debilite medze nekladú.

autor
14. júl 2021

@dskjhfdlkdjhl asi to nepomôže práve preto s nami politici robia čo chcú

3petka
14. júl 2021

Sú omnoho smrteľnejšie choroby ako covid na ktoré existuju vakcíny a ockuje sa nimi ale ani jedna nie je povinná….

dskjhfdlkdjhl
14. júl 2021

Myslis, ze ked sa zacnete hromadne anonymne bat na MK, tak to pomoze? Ale chod, to nebude zrejme dovod na zalozenie diskusie. Potreba vyvolat anonymnu hadku?🙊

autor
14. júl 2021

@ella_price neviem prečo musí furt niekto útočiť ved sa len normálne pýtam tak bud odpovieš normálne alebo kašli na hádky a provokacie

autor
14. júl 2021

@dskjhfdlkdjhl kto sa chce hádať!

zuzka_99
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ella_price
14. júl 2021

Aha, tak to už viem odkiaľ vietor fúka 😃😃 Toto obyčajný anonym nebude 😃

dskjhfdlkdjhl
14. júl 2021

Ak nie si na MK nova, tak potom velmi dobre vies ako koncia temy o covide a ockovani. Nikto normalny teda taku temu zakladat nebude, jedine ak chce vyvolat burku v serbli.

autor
14. júl 2021

@dskjhfdlkdjhl nie som nová aké ja moc nechodím na MK iba sem tam aj to niečo prečítam a hotovo neviem čo sa dá na tom toľko hádať ved každý má svoj názor a ten treba rešpektovať ved koľko všelijakých tém je tu a tie sú tiež povedzme skoro o tom istom mne to nevadí keď ma ta téma nudí alebo ma vytáča tak ju ani neotvorim ani nekomentujem