Deň po prvom očkovaní

12. máj 2023

Dobre ráno, chcela by som sa opýtať či môžem ísť s malým vonku včera sme boli na prvom očkovaní nemal horúčku akurát bol trošku uplakaný

uriva
12. máj 2023

Nám vždy doktorka vravela, že do 48 hodín prejdú príznaky očkovania. Takže ešte druhý deň môže niečo byť. To je také straaaašne súrne, že deň sa nedá ešte vydržať dnu? Ja by som to osobne neriskovala, vždy som bola s deťmi radšej doma.

amelia89
12. máj 2023

@uriva a co akoze by sa malo stat? Ze dostane teplotu? No tak pojdu domov,ved nejde na Kanarske ostrovy ale niekam pred dom…

Normalne by som isla vonku🤷🏽‍♀️

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cyberk
12. máj 2023

jasne normalne chodte von 🙂

evinea
12. máj 2023

ked nema teplotu a nic mu nie je, tak kludne chodte na prechadzku. vsak to je jedno, kde si polezi a pospinka a vonku si deti tak nejak lubia lepsie pospat :D

patricka
12. máj 2023

chodila som s deťmi von, dokonca aj v deň očkovania, dr nám vobec nezakázala ísť von. iba v prípade teploty ostať doma

uriva
12. máj 2023

@amelia89 Tak ja mám asi výnimočné deti, lebo mali teplotu obe a jedno dobre vysokú a oba dni + v mieste vpichu horúce a opuchnuté. Ide o to, že dieťa má oslabenú imunitu, telíčko bojuje a ešte ho vystavovať ďalším vplyvom... ale keď sa vám všetkým nič nestalo, v pohode, ja som bola radšej opatrná a doktorka mi povedala nechodiť nikam preventívne. Ja som pridala len svoj názor, dieťa je autorkino a ona nech si rozhodne ako chce a uváži za najlepšie.

amelia89
12. máj 2023

@uriva ale vsak pise ze teplotu nemalo a nema.ked dieta teplotu ma, vonku nejde. Aj moje deti mali cervene miesto vpichu a aj opuchnute no ale mali to asi aj tyzden, navyse predpokladam ze dieta ma okolo 3 mesiacov ked je to prve ockovanie a tak je v hlbokej vanicke na prechadzke a pravdepodobne spi - nehra sa v piesku tak neviem ako vanok a cerstvy vzduch mozu ublizit.

no samozrejme ze sa rozhodne sama o tom niet pochyb, my to za nu nerozhodneme 😃