Ahojte, potrebujem radu...z malou sme boli na očkovaní v 3 mesiaci prvou vakcinou do obidvoch nožičkek...bez problémov žiadne teploty, nič..ale asi po tyzdni aj niečo mi začala robit také mostíky, z ničoho nič, aj začne plakať iba tak,aj som si všimla že sa mi prestala skusat pretacat aj pri lezani na brušku, prestava dvíhať hlavku..začínam sa báť, čo to je..doteraz pred očkovaním žiadne problémy a po očkovaní 180 stupňov sa mi otocila zmena ...neviem fakt co si mam o tomto myslieť..A chodíme ešte aj na rehabilitacne, kvôli hlavicke, lebo sme ju mali zlezanu...doteraz napredovala q zrazy ako by ju niekto vymenil
Tu ti začne vypisovať protiockovacia mafia. Toto ries s doktorkou.
@lindusss2016 my na neuro chodíme, úplne z niečím inym, a bili sme tri dni do zadu na kontrolu,a všetko v poriadku a tak isto aj na poradni,tak isto, vraj to nemá z očkovaním žiaden význam, len mne sa to nezda...lebo týždeň po očkovaní sa mi začala tak vypínať a hlavne vtedy ak je hladná, unavená..neviem, či to je preto že už začína sa snažiť lozit,fakt neviem
@nelca0510 riešila som,a všetko v poriadku, vraj to nie je po očkovaní len mne sa to nezdá..
A každý máme svoj názor na očkovanie, keď treba tak treba..
Každé dieťa je iné. Po očkovaní sa dieťa zmení.Ja by som to zatial neriešila ak mate po zdr. stránke všetko v poriadku určite sa poraď s lekárom ale nič sa neboj detí sa menia každý deň.
Pediater by mal zaznamenať do zdrav.dokumentácie dieťaťa zmeny v správaní a zdrav.stave po očkovaní. Následky sa môžu prejaviť aj neskôr ako bezprostredne po podaní. Ak je podozrenie na nežiaduce účinky, je povinnosť hlásiť na ŠÚKL konkrétnu šaržu. Nenechať sa odbiť, treba skúmať príčinu.
Oni to nikdy nepriznajú, moja dcérka tiež začala mať neurologické problémy a problémy s očkami po očkovaní synagisom v 10 mesiacoch a ja od vtedy ju už neockujem, pediatrička mi povedala, že ma do ničoho nebude nútiť, nikdy v živote si neodpustím, že som jej to svinstvo dala pichnúť. A ona po prvej hexavakcine stále spala, určite už vtedy začínal nejaký problém a ja som očkovala ďalej.
Mas to riesit s dr a trvat na tom, aby to zapisala do karty ako mozny neziaduci ucinok ockovania. A nech vas posle na neuro, nie je to sranda