Bola som pred dvoma týždňami na očkovanie s dcérou proti osipkam mums mala 15 mesiace no ale ona je teraz odkedy ju ockovali úplne iná každého sa strašne bojí nemôžem ísť snou ani ku rodine bojí sa veľký plač aj do mesta či do škôlky po syna no len sa naju niekto pozre a už plač na ruky vkuse musím ísť preč od nich lebo neprestáva hocičo jej Môžem dať do rúk aby sa upokojila a nič a čo je najhoršie že len zamnou plače nemôžem ísť na WC ani ísť dať do ohňa do kotolní ja už naozaj neviem čo to veľmi sa bojí nemôžem nikam ísť snou lebo neprestáva plakat .ona to to nerobila bola v pohode nebála sa cudzích nikoho len odkedy ju očkovali je ako vymenená 😭😭😭😭
Tiež si myslím, že práve na ňu prišla separacna úzkosť. A ďalšia vec, že po očkovaní ktoré dostala môže byť plačiva a podráždená aj 2-3 týždne.
Dúfam že to prejde 🙏 lebo je to hrozné niečo nemohla som ani na vianoce ísť na nákup priateľ bol sam lebo aj jemu plače a je s ňou každý deň
Tak ono to podla mna urcite nie je nasledok vakciny, ale nasledok ockovania - konkretne tej cinnosti to byt moze. Zrejme ako kazdemu dietatku sa jej to nepacilo, bolelo, nasilu ju drzali, plakala, velky stres - proste mala zly zazitok a teraz sa boji. Potrebuje mozno z tvojej strany citit istotu, ze si tu stale s nou a je v bezpeci.
to je zrejme separacna uzkost, nie vedlajsi ucinok ockovania