Ahojte mamičky. Dáte zaočkovať COVID svoje deti?
už sme dali
my sme to prekonali ani nevieme kedy, mame protilatky. takze nie
my nie.....zatial
Ano
dcerku mam uz objednanu ide o tyzden. Prkeonali sme ho dvakrat, naposledy pred mesiacom. Dakujem neprosim dalsi covid s takym priebehom. Co covid to u nas horsi
urcite davame ockovat
@mirkava určite nie
Moja dcéra má 13 rokov, očkovať som ju dala už v lete. V jej triede je očkovaná proti covidu viac ako polovica detí a žiadne nemalo horšie vedľajšie účinky ako únava a bolesť ruky. V našej rodiny to ona zvládla najlepšie.
uz mam zaockovane, su 12+
@mirkava hlavne sa treba zamyslieť nad platnostou covid vakcin .... nech sa kazdi rodič rozhodne podľa najlepšieho vedomia a svedomia 🙂
Vakcíny ktoré nereagujú na omikron? A akože načo? Aj na chrípku a aj angínu ti dieťa môže mať zle následky nie len na covid a pchať do nich niečo čo nemá zmysel no neviem
Moji uz vsetci su... Ale toto je diskusia ako o kazdom inom ockovani, niekto v tom zmysel vidi a niekto nevidi... moji mali na jesen deltu a fakt to doma uz nechcem...
pomaly na jar? vakcinou ktora nefunfuje na omikron? dodrbat im vlastnu imunitu? urcite nie.
@anjelicek26 tiez mi to deti chytili teraz v novmebri…. mala som doma handrove babiky…. a ja ako plne ockovana uz druhykrat len strata cuchu…. pokial mam moznost aspon trochu ochranit svoje deti tak pre to urobim vsetko….24.2. ide starsia…. maly ma len rok a pol tak ten nemoze
My očkovať dáme. Máme už aj povolené od dr.
Testovanie vakcíny od fy Pfizer pre zdravé deti, ako aj pre deti s ochoreniami vo veku 5-11 rokov je podľa Clinical Trials.gov vo fáze „klinického skúšania“. Predpokladaný dátum ukončenia klinického skúšania je júl 2024 (EMA).
@naloxon to ľudia nevidia a nechcú vidieť ....
@mirkava ak myslis proti covidu, tak moji uz su.