Dáte sa zaočkovať? Pripúšťate to, alebo úplne odmietate? Ja za seba skôr áno, dám sa zaočkovať. Samozrejme ma budu zaujímať všetky info o vakcínach.
my sa dame aj s muzom, ked nebudem tehotna
@eluveitie31 ano to je pravda, aj v príbalovom letaku vakcíny proti chripke je uvedene, ze niesu dostupne vsekty info o neziaducich ucinkach. Napriek tomu som sa zaockovat dala. Lieky na tlak, atb., na chokesterol a vkasne vsetky dalsie maju tak obrovske mnozstvo neziaducich ucinkov a ludia ich hltaju na tony.
Myslim si, ze je to menej nebezpecne ako covid a nezuaduce ucinky covidu.
@mirkava Nech si hltajú, ja nehltám nič. Tak nevidím dôvod dať sa očkovať. To je ako s chrípkou napr. Ja som ju mala raz v živote-teda nevidím dôvod sa dať očkovať. A osobne radšej dostanem covid ako by som sa mala dávať pravidelne naň očkovať a čakať čo z toho vylezie po čase. Takže osobne sa tej "svojej" kľudne vzdám a prenechám ju tým, ktorí ju chcú, presne tak, ako sa vyjadril premiér - tým, ktorí ju "potrebujú"
@eluveitie31 suhlsim aj s tym co pises, aj ked sa skor priklanam k ockovaniu.... no kym dolezie na nas rad tak uvidíme 🙄😉
Nie... bohuzial neverim tej vakcine... nik nevie co s ludmi co sa daju zaockovat RNA vakcinou bude o rok o dva...
uz len to ze odskodnovat ma za poskodenie zdravia stat a nie firma ktora ju vymyslela, ze matovic chce byt ockovany posledny a nie prvy... no preco asi...
@snezienka33 Presne. Keď je to také super, prečo sa všetci dištancujú od následkov nežiaducich účinkov? Veď logické je, že ak niečomu verím, tak si za tým stojím a nebojím sa. A kompetentní už teraz rozoberajú témy "odškodňovania" následkov v podobe poškodenia zdravia? Mimochodom....podľa mňa nikto poškodený nikdy neuvidí žiadne peniaze.
@eluveitie31 uvidime lolko zdravotnikov a ludi kt. budu zaradeni do prvej ockovacej vlny sa da zaockovat a samozrejme aj politici by mali ist vzorom 🥴😉
Ja sa dam. Aj tak na mna pride rad az medzi poslednymi a dovtedy zaockuju miliony ludi po celom svete. Ak budu vedlajsie ucinky, tak sa snad dovtedy ukazu na zranitelnejsich skupinach, ktore su aj viac ohrozene covidom. My, co niesme rizikovy mame v tomuto vyhodu. Je to krute, ale je to tak.
@dzina007 Presne tak, kto im to dokáže. Jedine vybrať náhodne z nejakej náhodne vybranej dodávky vakcín náhodne vybraným zdravotníkom a tú mu pichnúť pred očami ľudí.
Dam sa zaockovat. Verim vede a odbornikom a verim, ze by nepustili do obehu vakcinu, ktora by nela bezpecna. Pred pustenim do obehu ju budu kontrolovat aj nase institucie na kontrolu lieciv...
@mirkava presne my tiez pretoto...mna len zaraza kolko odbornikov na lieky bez medicinskeho vzdelania sa vynoruje,riesia ako dlho sa vakcina vyvija a spol. Ale vlastne my sme s manzelom radi ze vdaka takymto vakcina pre nas zostane...takze dufame ze takto rok budeme moct slobodne cestovat za rodinou do cr a netriast sa ci sa njekde nakazime alebo nie. O covid tiez nik nevie ake bude mat trvale nasledky, ani nikto nevie ci ja budem mat miernejsiu formu alebo silnejsiu poskodi mi pluca a budem na tom horsie ako pri vakcine....
@alessia443 Mňa by zaujímalo, prečo tomu veríš? Vieš akým spôsobom a ako dlho sa vyvíja štandardne vakcína? Čo všetko predchádza tomu, kým sa dostane bezpečne do obehu? Zaujímavé, že zrazu sa toto všetko dá v pohode obísť.
@eluveitie31 nemyslim ze sa nieco obchadzalo. Musime mat zbran na covid
Myslite si, tie co neverite vakcine, ze odborníci pustia do obehu nieco horsie ako covid? Co pozabíja ludi?
@mirkava To, že ty si nemyslíš, nemusí to byť pravda.
@snezienka33 pretoze hladali ucinnu zbran na ruchlo sa siriaci virus
Až na to, že pravdivé a úplne info o vakcínach sa nikdy nedozvieš.