Dáte sa očkovať proti Covid-19?

mirkava
7. dec 2020

Dáte sa zaočkovať? Pripúšťate to, alebo úplne odmietate? Ja za seba skôr áno, dám sa zaočkovať. Samozrejme ma budu zaujímať všetky info o vakcínach.

eluveitie31
7. dec 2020

Až na to, že pravdivé a úplne info o vakcínach sa nikdy nedozvieš.

qetka
7. dec 2020

my sa dame aj s muzom, ked nebudem tehotna

lubi40
7. dec 2020

@mirkava dam zaockovat seba aj deti. Chcem, ale vidiet letak s neziaducimi ucinkami a pod...

mirkava
autor
7. dec 2020

@eluveitie31 ano to je pravda, aj v príbalovom letaku vakcíny proti chripke je uvedene, ze niesu dostupne vsekty info o neziaducich ucinkach. Napriek tomu som sa zaockovat dala. Lieky na tlak, atb., na chokesterol a vkasne vsetky dalsie maju tak obrovske mnozstvo neziaducich ucinkov a ludia ich hltaju na tony.
Myslim si, ze je to menej nebezpecne ako covid a nezuaduce ucinky covidu.

eluveitie31
7. dec 2020

@mirkava Nech si hltajú, ja nehltám nič. Tak nevidím dôvod dať sa očkovať. To je ako s chrípkou napr. Ja som ju mala raz v živote-teda nevidím dôvod sa dať očkovať. A osobne radšej dostanem covid ako by som sa mala dávať pravidelne naň očkovať a čakať čo z toho vylezie po čase. Takže osobne sa tej "svojej" kľudne vzdám a prenechám ju tým, ktorí ju chcú, presne tak, ako sa vyjadril premiér - tým, ktorí ju "potrebujú"

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirkava
autor
7. dec 2020

@eluveitie31 suhlsim aj s tym co pises, aj ked sa skor priklanam k ockovaniu.... no kym dolezie na nas rad tak uvidíme 🙄😉

dzina007
7. dec 2020

Nie... bohuzial neverim tej vakcine... nik nevie co s ludmi co sa daju zaockovat RNA vakcinou bude o rok o dva...
uz len to ze odskodnovat ma za poskodenie zdravia stat a nie firma ktora ju vymyslela, ze matovic chce byt ockovany posledny a nie prvy... no preco asi...

mirkava
autor
7. dec 2020

@dzina007 mozno to este matovic zmeni a pojde verejne a prvy 😀. No sama som zvedava

eluveitie31
7. dec 2020

@snezienka33 Presne. Keď je to také super, prečo sa všetci dištancujú od následkov nežiaducich účinkov? Veď logické je, že ak niečomu verím, tak si za tým stojím a nebojím sa. A kompetentní už teraz rozoberajú témy "odškodňovania" následkov v podobe poškodenia zdravia? Mimochodom....podľa mňa nikto poškodený nikdy neuvidí žiadne peniaze.

dzina007
7. dec 2020

@mirkava no mozno pojde.. ale nejako si myslim ze v tej striekacke by bolo placebo... 😀

mirkava
autor
7. dec 2020

@eluveitie31 uvidime lolko zdravotnikov a ludi kt. budu zaradeni do prvej ockovacej vlny sa da zaockovat a samozrejme aj politici by mali ist vzorom 🥴😉

mirkava
autor
7. dec 2020

@dzina007 juuuj ved to, tak toto ma nenapadlo 👍😀😀

ndrag
7. dec 2020

Ja sa dam. Aj tak na mna pride rad az medzi poslednymi a dovtedy zaockuju miliony ludi po celom svete. Ak budu vedlajsie ucinky, tak sa snad dovtedy ukazu na zranitelnejsich skupinach, ktore su aj viac ohrozene covidom. My, co niesme rizikovy mame v tomuto vyhodu. Je to krute, ale je to tak.

eluveitie31
7. dec 2020

@dzina007 Presne tak, kto im to dokáže. Jedine vybrať náhodne z nejakej náhodne vybranej dodávky vakcín náhodne vybraným zdravotníkom a tú mu pichnúť pred očami ľudí.

alessia443
7. dec 2020

Dam sa zaockovat. Verim vede a odbornikom a verim, ze by nepustili do obehu vakcinu, ktora by nela bezpecna. Pred pustenim do obehu ju budu kontrolovat aj nase institucie na kontrolu lieciv...

hanka1505
7. dec 2020

@mirkava my sa tiez dame.

mirkava
autor
7. dec 2020

@ndrag vnímam to presne rovnako ako ty a uz hlavne chcem ŽIŤ. Ist so synom na kupko, do detskeho centra, do kina, na Mira Jaroša 👍😉. Potrebujeme uz volne dychat

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1katus1
7. dec 2020

@mirkava a jak aj pôjde myslíte že sa očkovať ako viete že mu nepichnu len dáke vitamíny ?

hanka1505
7. dec 2020

@mirkava presne my tiez pretoto...mna len zaraza kolko odbornikov na lieky bez medicinskeho vzdelania sa vynoruje,riesia ako dlho sa vakcina vyvija a spol. Ale vlastne my sme s manzelom radi ze vdaka takymto vakcina pre nas zostane...takze dufame ze takto rok budeme moct slobodne cestovat za rodinou do cr a netriast sa ci sa njekde nakazime alebo nie. O covid tiez nik nevie ake bude mat trvale nasledky, ani nikto nevie ci ja budem mat miernejsiu formu alebo silnejsiu poskodi mi pluca a budem na tom horsie ako pri vakcine....

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eluveitie31
7. dec 2020

@alessia443 Mňa by zaujímalo, prečo tomu veríš? Vieš akým spôsobom a ako dlho sa vyvíja štandardne vakcína? Čo všetko predchádza tomu, kým sa dostane bezpečne do obehu? Zaujímavé, že zrazu sa toto všetko dá v pohode obísť.

mirkava
autor
7. dec 2020

@eluveitie31 nemyslim ze sa nieco obchadzalo. Musime mat zbran na covid

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirkava
autor
7. dec 2020

Myslite si, tie co neverite vakcine, ze odborníci pustia do obehu nieco horsie ako covid? Co pozabíja ludi?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eluveitie31
7. dec 2020

@mirkava To, že ty si nemyslíš, nemusí to byť pravda.

mirkava
autor
7. dec 2020

@snezienka33 pretoze hladali ucinnu zbran na ruchlo sa siriaci virus