Dá sa odmietnuť očkovanie dieťaťa?

camilla_1
23. feb 2012

Je vobec mozne odmietnut ockovanie dietata?

abbie
23. feb 2012

všetko je možné 😀

terina25
23. feb 2012

táto téma tu už je.ale možeš odmietnuť.ja som odmietla 😉

sssimi
24. feb 2012

Samozrejme 😉

katrinka8
24. feb 2012

Jasne, ze ano 😉

kbeata
24. feb 2012

preco myslis ze nie 🙂

ivetkab.
24. feb 2012

všetko môžeš odmietnuť, len si uvedom, či urobíš dobre. Všetky mamičky sú teraz múdre, lebo si prečítali nejaké diskusie a tam sa píšu rôzne veci. Podľa možností, tie najhoršie verzie. Prečo nikto nepíše o negatívach ak by dieťa zaočkovať nedali? Prečo vlastne nechceš dať zaočkovať? Všetky tie články a diskusie nie sú medicínsky podložené. Tak by som si nikdy nedovolila byť múdrejšia než ľudia, ktorí o tom vedia viac. Poraď sa s lekárkou, tak Ti povie výhody a nevýhody a potom sa rozhodneš. Neubliž svojmu dieťatku

vejinka
24. feb 2012

mozes ale pozor na dosledky ..za dieta si zotpovedna ty a spravis vsetko aby sa tvoje dieta malo dobre no odmietnut povinne ockovanie je rovnake riziko ako pustit dieta same prvy krat do skolky....uvedom si ze v skolke budu konfrontovane roznymi bacilami a ak nebude mat proti tomuockovanie tak ti podakuje a vlastne sa vytrestas sama..samozrejme kazde ockovanie na svoje rizika nie jedna mamicka tu pisala o velmi zlych reakciach ale zasa druha vec..to dieta uz mohlo byt chore a ockovanie ho len spustilo...totiz to mas ako rakovinu...kazdy ju v sebe nosi no nie u kazdeho sa prejavi . rozhodnutie je na tebe

lenka311
24. feb 2012

je to možné.... len sama seba sa spýtaj - prečo sa to očkovanie robí? Ja nie som za zrušenie očkovania i keď veľa ľudí má opačný nárzor - na tie povinné sme išli aj pôjdeme.... naviac očkovania čo mi ponúkali som malej robiť nedala....

oscarka3
24. feb 2012

áno, dá sa 🙂