Čo je dobré po očkovaní bábätka?

kristinastojko
20. nov 2020

Dobrý deň dcéra má dnes 3 mesiace bolí sme na ockovani a strašne ju bolia nožičky (miesto v pichu) doktorka nám poradila panadol čipky lenže čipky neviem dávať nakoľko mám prvé bábätko tak dávame sirup nurofen. Volala som sestričke a ta mi poradila ocot s vodou zamiezat a priložiť na miesto v pichu. Viete mi ešte niečo poradiť? Prosím.. Za každú radu ďakujem

letinka25
20. nov 2020

@kristinastojko ahoj my sme boli očkovaní v pondelok a doktorka odporúčila prikladať studené obklady z bieleho suchého vína.Miesto bolo trochu červené,ale dnes je piatok a má to úplne v poriadku.Čipky sme mali dávať až,keď bude teplota nad 38 stupňov a to iba polovičku.Držím palčeky až všetko dobre dopadne.

kristinastojko
autor
20. nov 2020

@letinka25 ďakujem veľmi pekne
@denden77 mame aj tie a dávame jej to lenže ako náhle to priložím začne strašne plakať tak sme teraz dali tie obklady (voda+ocot)

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
letinka25
20. nov 2020

@kristinastojko S plačom nemám skúsenosti.My sme mu to dali zalepili lepkou a neplakal až tak.Samozrejme muselo to byť stále mokré.Nám,keď plače zoberieme ho na ruky a chodíme po dome a ukazujeme až zabudne na to čo ho trápi.Len každé bábätko je iné.Neviem či som moc pomohla.

denden77
20. nov 2020

@kristinastojko tak drzim palec, nech to zaberie 🍀😊

kristinastojko
autor
20. nov 2020

@letinka25 my tak isto chodíme snou po dome a zaspí od bolesti na rukách

kristinastojko
autor
20. nov 2020

Este sa opýtam môže dostať horúčku ked nemá tie napaste? A dávame iba obklady

zuzana_ilkova
20. nov 2020

Homeopaticka naplast dava sa na miesto vpich je chladiva mojmu malemu pomohla v kombinacii s nurofen sirupom aj panadol sirup je super

kristinastojko
autor
20. nov 2020

@zuzana_ilkova ďakujem, panadol sirup tiež mame len nechcem miešať jej sirupi

nikpa
20. nov 2020

@kristinastojko chlaď jej to miesto vpichu ale veľmi jemne lebo to bolí aj na dotyk. Zajtra bude lepšie, neboj. A do budúcna tie čipky by si sa mala naučiť dávať, nič na tom nie je, len to vsunies do zadku, chvílu pridržis nôžky spolu a je to. Keď bude napr vracať a vyvráti ti sirup, budeš musieť dať čipku, potom budem panika lebo nebudeš vedieť ako. Držím palce

juliet86
20. nov 2020

fukni jej cipok. namaz olejom a sup

daisydee
20. nov 2020

Najlepsie cipok, ved to nie je nic zlozite.... chladivu naplast dermaplic ako odporucaju baby a octan krem , na to igelit a sitovy hadicovy obvaz- vypytas v lekarni.
Davaju sa aj cipky Viburcol, ak si skor na homeopatiu.
Drzim palce, da sa to v pohode prezit.

zuzana_ilkova
21. nov 2020

@kristinastojko panadol a nurofen mozes kludne striedat, dokonca je to lepsie pretoze organizmus si moze casom zvyknut na jeden druh sirupu a uz nebude zaberat...