Bolesti bruška z Rotarixu

patulieenka
14. feb 2021

V piatok sme sa boli ockovat rotarixom, mohli sa objavit neziaduce ucinky aj dva dni po podani? Mala dnes plakala skoro hodinu vkuse, co ona vobec nezvykne plakat. Neviem ci ju moze boliet brusko alebo preco tak plackala. Mne doktorka vravela,ze max moze mat redsiu stolicu. A este mi aj navyse odmietala prsnik, len rev spustila co tiez u nej nieje zvykom. teraz som ju uspala tak som zvedava ci to prejde ked vstane. 🥺 popr. Mozem jej dat od bolesti panadol sirup?

nihao
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patulieenka
autor
14. feb 2021

@nihao ach hrozne ,uz som myslela ze nas to obijde 😔 trosku som odsala a dala jej aspon lyzickou do pusinky. Len toto jedno kojenie mi uplne odmietla, dovtedy pekne papala. Ale uz som vedela ze sa nieco bude diat, v noci bola nepokojna a tazko sa jej zaspavalo po papani.
to pohupovanie horedolu som
skusala nejak tak intuitivne ma to napadlo, ale pomohlo len kym neuvidela znova prsnik. 🙄

nihao
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patulieenka
autor
14. feb 2021

@nihao ano viem o nej mali sme prednedavnom zacinajuci strajk, baby mi odporucili spavat spolu odvtedy je mala iba primne a pristup k prsniku ma v podstate kedykolvek. uz bolo vsetko dobre ,len toto ockovanie mi to dost narusilo 😔 uz len vydrzat hadam sa to upravi. Ja sa len bojim aby sa mi nedehydrovala..

nihao
Autor odpoveď zmazal
Zobraz