Bojím sa MMR vakcíny

8. sep 2022

Ahojte, prosim napiste pozitivne skusenosti, lebo nic ine necitam, iba ze niekto prestal po nej rozpravat, zastavil sa vyvoj, atd. 🙄🥺🥺🥺🥺 Mojmu syncekovi neurologicka dala prelozit na 18ty mesiac, kedze mal slabu hypotoniu v brusku a berie do 2 rokoch pyridoxin + este ako 11 mesacny bol operovany na slabinovu herniu. Inak syncek je velmi priatelsky, rozkecany, vitalny a mudry chlapcek. 🙏🏼 Puklo by mi srdce, keby sa mu nieco stalo kvoli vakcine.
Ked som to na 15 mesacnej prehliadke oznamila pediatrovi, teda, ze neurologicka chce mmr prelozit, tak bol prekvapeny, ale samozrejme to akceptoval a mam sa ozvat, ked bude mat 18m. Po vsetkych 3 povinnych mal teploty, ale dali sa ich bez problemov zrazit hned.

Prosim vas, vase deticky mali nejake negativne vedlajsie ucinky po mmr vakcine? Kedy ich dostali? Teda v ktorom mesiaci?

Dakujem vam!

pribinak
8. sep 2022

Ockovany v 15mesiaci, žiadne vedľajšie účinky.

kukulienka83
8. sep 2022

No môj ju dostal v 18.mes a aj to málo čo povedal zmizlo, nastal regres vo vyvoji a bojujeme dodnes. Preockovat ho nedám ani za svet.

zooeynka
8. sep 2022

Aj ja som stresovala....ale paradoxne prave po mmr nemala ani len zvysenu teplotu, vobec nic....Hexy predtym znasala ovela horsie.

ibajaanikiny
8. sep 2022

Moja dostane teraz poslednu davku hexy a na MMR uz nepojdem. Moja teta pracuje s autistami a povedala,ze 95% ma v sprave,ze po MMR vakcine nastal velky regres a autizmus…zastankyne ockovania ma tu mozno budu “hejtovat”,ale je mi to jedno. Poznam iba malo deti,ktore ostali po MMR bez nejakeho regresu a kamosky s tym dost dlho bojovali. MMR jej dam,ale az okolo 5.roka zivota. Inak,pred kazdou hexou som jej nasadila homeopatika a plus den pred ockovanim a den po som sla na biorezonanciu - ta ocistuje od tazkych kovov a klopem,nemala ani len zvysenu teplotu. Trosku mala v ten den bolestivu nozicku…

autor
8. sep 2022

@pribinak 🙏🏼

autor
8. sep 2022

@kukulienka83 :( no tak to si ma nepotesila. :( A dr co na to?

autor
8. sep 2022

@zooeynka no, chvala Bohu 🙏🏼

autor
8. sep 2022

@ibajaanikiny v mojom kruhu chvala Bohu, vsetky deticky zvladli najlepsie zo vsetkych. Na nete citam iba o negativnych skusenostiach.... :(

kukulienka83
8. sep 2022

Dr samozrejme si nemyslí, že by to bolo tým...

autor
8. sep 2022

@kukulienka83 🙄 ja nechapem tomu, fakt. Preco sa zmenia niektore dieticky po tejto vakcine. Cim to je? Preco prave po tejto? To ze sposobuje autizmus, je vyvratene. Ale co ten regres vo vyvoji? Myslis, ze keby vakcinu nedostal, tak by bolo vsetko v poriadku? Ci si si vsimla nieco aj pred vakcinou?

kukulienka83
8. sep 2022

No preto lebo je to živá vakcina a telo a ňou musí bojovať a keď je nejaká.preddispozicia, tak sa ukáže...nespôsobuje autizmus, ale regres môže a je to aj v kontraindikácuach...len tie si málokto vyhľadá a prečíta...

autor
8. sep 2022

@kukulienka83 vy ste mali ockovanie aj na rotavirus? Tam je tiez oslabeny virus.

kukulienka83
8. sep 2022

Áno mal.. ale je vírus..a vírus...

lenttillka14
14. sep 2022

Moj maly ockovany pred 2 tyzdnami a za posledny tyzden sa brutalne rozkecal a absolutne ziadny regres naopak skor progres. Ziadne vedlajsie ucinky nemal

myrra81
15. sep 2022

@kukulienka83 presne tak kamaratkin syncek……plus zlyhala mu kompletne
cela imuntita..

dextron
3. sep 2023

Ja poznám 2deti po mmr.. autizmus..jedného máme v rodine..ale nikdy sa neprikladá k tomu že je to po vakcíne,a druhé dieťa má známa a tá hovorila že sa jej to prihodilo asi po týždni po mmr..dieťa jej prestalo spájať vety..a zatiaľ je to rovnako s ňou..není tam nejaké zlepšenie,ja som moje dieťa nedala zaočkovať mmr.. pretože nechcem riskovať..
Omišske deti nemajú žiadny autizmus 🤷 niesu očkované žiadnou vakcínou..a sú zdravšie.

jahodka249
11. jan 2024

@dextron čo trepete 😂 vy musíte byt riadne vytreta. Aké dieťa v 15. Mesiacoch spája vety?? 😂😂😂😂

zooeynka
11. jan 2024

@dextron ty poznas vsetky omisske deti?

dextron
11. jan 2024

@jahodka249 ja som nepovedala že mal 15mesiacov treba to riadne čítať..myslím že ste zbytočne agresívna..a nezaujímaju vás detaily..preto som vám není povinná nič vysvetľovať. A ináč pre hlupáka každý hlupy 👍

dextron
11. jan 2024

@zooeynka nie nepoznám ,dokument som vydela bolo tam okolo130deti..žiadne autizmom netrpelo..okrem toho tam nebola rakovina a kardiovaskulárne choroby.. takže to bolo celkom zaujímavé čo sa týka autizmu..samozrejme to bolo v USA.. nejaká jedna s 20kolonii..takto ak by to niekdo chcel vidieť nájde si to ak chce niekdo len vyrivat..tak to už ti v tomto prípade nepomôžem.

zooeynka
11. jan 2024

@dextron ja nie som zastanca ockovania za kazdu cenu, ja len ze dokumenty vedia byt zavadzajuce, aj tie pro aj proti. A ak budes hladat dovody preco neockovat tak internet ponukne kvantum dovodov aby si sa v tom utvrdila. Len teda treba tie zdroje overovat, lebo to ze vyskladali nejaku skupinku zdravych neockovanych deti nema vypovedaciu hodnotu....rovnako zastancovia ockovania vyskladuju v dalsom dokumente 300 uplne zdravych ockovanych ludi...a teraz co?

dextron
12. jan 2024

@zooeynka však áno rozumiem..pre každého je niečo iné..preto by sa mal každý rozhodnúť podľa seba..v mojom prípade..sú to cudzie skúsenosti.a tak som teda pri svojom dieťati neriskovala..

jahodka249
12. jan 2024

@jahodka249 agresívna? A možno máte pravdu, lebo vďaka takým ako ste vy, odborníčkam, klesá miera zaockovanosti. Znova sa nám vrátia choroby, ako detská mozgová obrna, čierny kašeľ a podobne šmakociny. Xkrat už bolo vyvrátené, že by vakcíny spôsobili autizmus. V obdobi, kedy sa očkuje MMR vakcínou sa však väčšinou začínajú práve prejavovať tieto choroby… chápem, že tie matky trpia, musí to byť hrozné, ale silou mocou sa to snažia pripísať niečomu vonkajšiemu, niekomu, koho z toho môžu obviniť. Neviem, asi im to pomáha sa s tým nejakou vyrovnať. Ale strop sú vaše argumenty o AMIŠOCH😂 nie omišoch… hovoríte o nejakých dokumentoch a dôkazoch, ale keď vás niekto vyzve, aby ste ich zdieľali, tak už si to ma dohľadať sám 😂 klasika všetkých dezolatov.

dextron
15. jan 2024

@jahodka249 však nechcete dieťa očkovať neockujte..nikdo vám to nezakazuje.. akože haló..slobodná voľba vám asi nič nehovorí však..a vôbec čo tu potom robíte na tejto stránke..jaj hejtujete tu ľudí čo sa rozhodli proste neočkovat..alebo niekoho o niečom presviedčať..díki..toto nepotrebujem..mám svoj názor .ani nejaká jahoda mi ho nezaberie.. zbohom

jahodka249
Autor odpoveď zmazal
Zobraz