Ahojte, synček ide mať 3 mesiace a čakajú nás prvé očkovania. Známa mi povedala že sa dá priplatiť za bezbolestné,L očkovanie, ale nikdy som o tom nepočula a netuším ako to funguje. Stačí na mieste povedať doktorke že to chcem? Alebo to treba riešiť dopredu? A koľko to vlastne stojí.. Je to jedno, príplatím aby sa až tak drobec netrápil, len by ma zaujímalo či musím navštíviť bankomat 🙂
@viki128 Nikdy som o tom nepocula... len oralne ma napada ako bezbolestne... ale zaujma ma to...
Nas pri prvom plakal asi 20 sekund... pri druhom ked mal 6 mesiacov uz len zamrncal. V takom veku to pre nich nie je velky problem.
@viki128 nic take som o tomto ockovani nepocula. Dokonca moje deti dostali dve ockovacie latky/injekcie naraz, do oboch stehien. Ja som musela drzat. Ja som sa neobavala samotneho ockovania, ale toho, ako sa s tym deti vysporiadaju a ci bude vsetko v poriadku...kedze na nete sa o ockovani kadeco popisalo....
@viki128 neviem ti o tom povedat viac,kedze som o tom nikdy nepocula ale velmi ma to zaujalo,ake to moze byt bezbolestne ockovanie. Moja pri ockovani plakala asi 2 minuty a potom uz zabudla,snad niekto prispeje s realnou skusenostou 🙂