Bezbolestné očkovanie trojmesačného bábätka

viki128
7. okt 2020

Ahojte, synček ide mať 3 mesiace a čakajú nás prvé očkovania. Známa mi povedala že sa dá priplatiť za bezbolestné,L očkovanie, ale nikdy som o tom nepočula a netuším ako to funguje. Stačí na mieste povedať doktorke že to chcem? Alebo to treba riešiť dopredu? A koľko to vlastne stojí.. Je to jedno, príplatím aby sa až tak drobec netrápil, len by ma zaujímalo či musím navštíviť bankomat 🙂

jullietka
7. okt 2020

@viki128 neviem ti o tom povedat viac,kedze som o tom nikdy nepocula ale velmi ma to zaujalo,ake to moze byt bezbolestne ockovanie. Moja pri ockovani plakala asi 2 minuty a potom uz zabudla,snad niekto prispeje s realnou skusenostou 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viki128
autor
7. okt 2020

@jullietka jedna teta, bývalá suseda ktorá ani neviem ako sa volá, mi vravela že jej dcéra to dávala svojim deťom, že si to mám pýtať keď ho budú očkovať.. Ale to sme sa len stretli v obchode, nebol čas na detailnejšiu konverzáciu

andreatytler
7. okt 2020

@viki128 Nikdy som o tom nepocula... len oralne ma napada ako bezbolestne... ale zaujma ma to...
Nas pri prvom plakal asi 20 sekund... pri druhom ked mal 6 mesiacov uz len zamrncal. V takom veku to pre nich nie je velky problem.

andrea_ff
7. okt 2020

@viki128 nic take som o tomto ockovani nepocula. Dokonca moje deti dostali dve ockovacie latky/injekcie naraz, do oboch stehien. Ja som musela drzat. Ja som sa neobavala samotneho ockovania, ale toho, ako sa s tym deti vysporiadaju a ci bude vsetko v poriadku...kedze na nete sa o ockovani kadeco popisalo....