Aký máte názor - dať sa zaočkovať alebo nie?

10. jún 2021

Mam sa dat zaockovat alebo nie prosim vas lebo niektory vravia ze je to hlupost niektory ze to pomaha pri ochoreni covid mate lahsi priebeh .

lindous
10. jún 2021

Aj tu ti povie každý inak, hľadaj odborné zdroje a rozhodni sa na základe toho ...

kkovacovak
10. jún 2021

Je tu o tom už asi miliarda diskusii. Takže treba popozerať a nezakladať hneď ďalšiu. Každú chvíľku sa to tu rieši a ľudia sa hádajú. A ako my máme vedieť či sa máš dať očkovať. To je tvoja vec. Hľadaj si relevantné informácie a nepýtaj sa tu.

autor
10. jún 2021

@kkovacovak ja som sa len chcela informovat aly mate nazor alebo ci ste uz boli to je vsetko 😐

bloger
10. jún 2021

Ahoj ak máš problémy zdravotné alebo si riziková tak určite by ti to pomohlo môže ti to zachrániť aj život ale musíš sa rozhodnúť sama

stanulienkat
10. jún 2021

Nechápem načo zakladáš ďalšiu milióntú diskusiu, keď ich tu je neúrekom. Ci nudíš sa a potrebuješ tu vidieť hádky? Na názory sa opýtaj odborníkov a nie mamičiek ktoré po rokoch materskej maju IQ 20.

ckatka
10. jún 2021

Ja som bola. Mam dve malé deti, vysoký tlak a skoro 100kil A opakujúce sa pľúcne chlamydie. Je dosť možné , že covid by ma zabil.
U mňa nebola otázka, ze ČI sa dám, ale KEDY sa dám.
Mam už dve dávky Pfizeru a spim kľudnejšie.

autor
10. jún 2021

@ckatka a po ockovani bolo vsetko ok ?

autor
10. jún 2021

@stanulienkat nemusia ludia komentovat ked nechcu ani ty nemusis chcela som radu nie mudre reci 😐

ckatka
10. jún 2021

Áno. Po.prvej dávke ma.chvilu bolelo.plece. Po druhej dávke mi bolo na druhý deň par hodín zle. Ale keďže zrejme mi nabehla.imunita už po prvej dávke, dalo sa to čakať. Cítim sa dobre a spolieham sa na to, že aj bábo bude mať nejaké protilátky z mlieka.
Pri očkovaní bábätiek sa nikto nepozastavuje nad tým že majú teplotu a sú placlive...tiež im asi nie je dobre. Len my tu z toho robíme.vedu...

autor
10. jún 2021

@ckatka dakujem za info 😉

jozefina68
3. júl 2021

Padaj tam