Ako ste zvládli mmr očkovanie?

mon1806
31. mar 2018

Ahojte mamuse chcem sa opytat ako vase deturence zvladli ockovanie mmr ? Nechcem aby ste mi tu pisali nijako bo sme nedali ockovat to mi je jedno neriesim pytam sa len tych ktory dali ockovat dakujem nas to caka asi za par tyzdnov ale idu nam stolicky mame 18 mesiacov

lucka08099
31. mar 2018

My sme ockovali v stredu. Zatial ziadne reakcie, len nam nechce nejako papat. Doteraz bola velky hlados a teraz by pila iba mlieko. Ale to sme mali uz aj den pred ockovanim a pripisujen to skor zubkom, lebo jej idu 4 naraz. Ked nieco, spokojne sa mi ozvi aj neskor, ci nebola reakcia potom. A este spomeniem, ze par dni pred ockovanim bola este prechladnuta

siska53
31. mar 2018

@mon1806 prve dieta vobec ziadna reakcia. Druhe dieta na asi 8.den teplota,asi dva dni trvala,inak nic. Ale obe deti boli v case ockovania zdrave a ani nik z rodiny nebol chory,inak by som.ockovanie prelozila. Dostavali este preventivne imunoglukan a probiotika v tom.case - niekolko dni predtym a niekolko dni potom.

maryah
31. mar 2018

Pri prvom ockovani mal zvysenu teplotu a pri druhom nic. Neviem ci to je tym, ale pri druhom ockovani som dala na radu kamaratky, ktora pouzila pri ockovani toto homeopatikum...

https://www.pilulka.sk/hom-thuya-occidentalis-15ch

luliu
31. mar 2018

Obaja bez akýchkoľvek vedľajších účinkov, najlepšie zvládnuté očkovanie

deni73
31. mar 2018

@mon1806 úúúúúplne v poriadku

karpinska2018
31. mar 2018

Úplne bezproblemov.

bubinko1506
31. mar 2018

Mojich ockovali 2 tyzdne dozadu. Zvladli to bez problemov, akurat jeden chcel par dni pit iba mlieko a obaja boli viac urevanejsi

kleopatra114
31. mar 2018

Na 5 deň horucka trvajúca 4 dni, 2 krát vysyp, uzliny za uškami , nervozita a nechutenstvo.

tata1401
31. mar 2018

..moju očkovali v januári a všetko ok😉

jersey87
31. mar 2018

@mon1806 my presne na 10ty den poobede o 3ej teplota 37,1. Vecer o 10ej 38,2. Rano bez teploty. Akurat sa zhorsil ekzem, ale tiez len na jeden den. Zvladli sme to nadmieru. A to sme este chodili po odberoch, lebo ju najskor nechceli zaockovat kvoli zlemu KO. A uplna pohoda.

mon1806
autor
31. mar 2018

Dakujem baby 😍

ivik4
31. mar 2018

Ahoj, ja patrim k tym nestastniciam kt.dietatu po ockovani nebolo nic myslim tym ze nemal teplotu a podobne ale do mesiaca od mmr mi prestal jest ukazovat rozpravat a bol z toho problem dlhodoby kt.nas stal vela usilia takmer rok kym sa spamatal ale rec sa nevratila. Je mi z toho smutno a ozaj som nepatrila ku skupine neockujucich . Vlastne je nas viac co sa im stalo presne toto iste aj horsie. Co sa tyka mmr tak to jedine co bolo take u nas , z inych nikdy nic.

mon1806
autor
1. apr 2018

@ivik4 a kolko ma drobec ?

tova
2. apr 2018

Preco nedas zaockovat az ked dieta bude mat okolo 3r. ked uz bude chodit, rozpravat, mat silnejsiu imunitu?

evita168
2. apr 2018

Aj my uplne bez problemov a isli jej 4 stolicky naraz a este mala aj sopliky od zubov a nemali sme ziadne reakcie ani teploty ani vysyp ziadny nic

moonlight1210
2. apr 2018

@mon1806 ak vam idu zubky, tak to odloz. Vtedy snad iba jedno dieta z desiatich nedostane horucky, hnacku, nechutenstvo, zachvaty placu, umrncanost, nepokojny spanok, alebo inak neochorie.
Ja vzdy ockovanie odkladam, kym neusudim, ze sme vsetci v okoli dlhobodo zdravi (co je pre mna min mesiac-dva v kuse bez chorob). jedno z ockovani sme takto odkladali skoro rok. Lebo vzdy ked mi doktorka volala, zeby sme mali ist, bolo dieta alebo niekto z okolia chory.
Ak ideme ockovat, tak ani nadchu nesmie mat.

Zatial vsetky ockovania inak u nas bez problemov.

bibistec
2. apr 2018

U nas je to posledne ockovanie ktore dcerka ma. Po ocko prestala jest, zacali problemy s travenim, odvtedy netoleruje lepok aj ked celiakiu nema ale to sme dali do poriadku je na diete a to ma teda cely zozn veci co nesmie ale najhorsie.je ze odvtedy ma.malo krvnych dosticiek. Je to aj v pribalovom letaku trombocytopenia sa to vola. Pred ockovanim to mala v poriadku. Teraz ma 8 rokov a stale.to riesime cize to nie je len o tom ze teplota a pohoda nasledky mozu byt az po case pripadne sa moze rozvinut ochorenie. Zalezi na imunite jedinca. Ale zbytocne riesis ake mal kto reakcie tvoje dieta je jedinecne a teda moze reagovat uplne inak

kukakaj
2. apr 2018

Pri obidvoch detoch sme ani nevedeli ze boli ockovani, bez teploty, bez reakcie. Toto ockovanie zvladli najlepsie zo vsetkych.