Ako sa používajú chladiace náplaste po očkovaní?

tapka1994
22. feb 2019

Ahojte idem si po radu, idem s dcerkou na rpcocne ockovanie , a kupila som tie chladiace naplaste, este som ich nemala ani raz, tak neviem ako ich pouzit, a nestihla som sa v lekarni spytat...Davaju sa iba na celo pre znizeniedeti teploty alebo aj na stehienka na tie ranky po vpichu??

luciapelakova
22. feb 2019

Akurat mi svagrina pise, ze to dava na miesta vpichu

miruslb
22. feb 2019

No ja som dala hneď po ockovani na stehienka, teda podala som ich sestričke, lebo som videla že si chystá obyčajný leukoplast, tak jej to prelepila ona. Ale predtým som ich mala v chladničke, aby bol ten gelik co obsahuje studený

tapka1994
autor
22. feb 2019

No ja idem akurat teraz na ockovanie, a po ceste som si to kupila, tak uvidime co povie Dr na to, lebo moja je proti natieraniu aj octanom 🙂

hama007
22. feb 2019

@tapka1994 náplasť dala sestrička na miesto vpichu. Ja som ju tam nechala do večera a potom na noc 🙂 pekne sa to hojilo a nenapuchlo 🙂 Používam na očko. iba tieto náplaste, nič iné a vpohode žiaden opuch a boľavá nôžka 🤗

sisulia
22. feb 2019

na stehienka daj normalne 🙂 aspon to nebude ani spuchnute a aj boliet by to malo menej 🙂

tapka1994
autor
22. feb 2019

No baby ani som jej to nedala,, lebo nasa dr povedala ze to neodporuca..ale tak skusim jej to dat aspon na noc

vierakg
22. feb 2019

@tapka1994 ja som ich nedávala nikdy, syn nemal nikdy nic opuchnuté, ani som poriadne nevedela nájsť, kde ho vlastne pichli, takže nebol dôvod

tapka1994
autor
22. feb 2019

No ja ako este som to nedala, ani neviem ci to vobec mam dat, kedze nema ani teplotu, a nato ze ked sa poobede mi zobudila tak mala strpnute nozicky, tak bola mrzuta aleaustrália potom tosa preslo a uz bola zase zive dieta ktore stale vymysla lde sa moze o co postavit 🙂 ..

dubek
27. feb 2019

@hama007 môžem sa opýtať ako dlho ste to mali non stop bez. Prestávky na nozkach

hama007
27. feb 2019

@dubek odkedy to sestrička nalepila, až do cca 5-tej večera. Potom som to dala dole pokiaľ dcéra neišla spať. Na noc som opäť nalepila 🙂 Ráno dala dole. Záleží od toho ako veľmi má škaredé miesto vpichu. Keby veľmi červenelo a napuchlo tak dajte radšej niečo studené, napr. z chladničky 🙂