Ako dlho trvá opuch po očkovaní v 5. roku?

polariso
5. jan 2020

V piatok sme boli na pre očkovaní v 5 roku života. Chcem sa spytat ako dlho môže byť prítomný opuch a začervenanie.. Rúčka h boli len na dotyk. Len sa mu to začervenanie tak rozlieva. Chladim mu t tymii gélový mi náplasť ami a potierm octanovu mastou. Dakujem

liviii
25. apr 2020

@polariso pekný deň, ako dlho ste to mali červene a opuchnuté ? Naša mala teraz absolvovala očkovanie a mám pocit že to má stále dosť červene a opuchnuté 😬

polariso
autor
26. apr 2020

@liviii dobrý deň. No nám opuch a veľký červený fľak vydržal skoro 10 dní. V kuse sme mu dávali nato biele víno a doktorka nám dala vodičku tanin alkohol.

polariso
autor
26. apr 2020
tanka89
19. máj 2020

@polariso dobrý ja by som sa chcela opýtať či ste mali aj teploty my sme včera boli na očkovanie na 5 roky a už večer mala 38,5 potom mala ráno a zase má zvýšenú, ďakujem

polariso
autor
19. máj 2020

@tanka89 dobrý večer, my sme mali len jeden deň zvýšenku. Ale teplota je normálna aj tri dni

tanka89
19. máj 2020

@polariso ďakujem pekne

liviii
19. máj 2020

@polariso nám kázali octanovu masť , potom sa to zmiernilo . Len som sa zľakla , lebo sa mi zdalo že to vôbec neodpucha

tanka89
19. máj 2020

@liviii aj ja dávam octanovu masť rúčka odpuchla len teploty stále ma

polariso
autor
20. máj 2020

@liviii mi sme dávali tanin alkohol a visnove obklady.... Kazali nám to stále. Chladit