Z knihy “ Ockovanie, jeho ucinky, nasledky a ich liecba 1. diel” MUDr. Ludmila Elekova
Pre zastancov ockovania, skratena verzia str. 105 az 109
- Respektovat nedonosenost, okolnosti tehotenstva a porodu.
- Neockovat v novorodeneckom veku.
- Pred akymkolvek ockovanim si precitat pribalovy letak vakciny.
- Dieta musi byt v dobe ockovania v uplnom poriadku.
- Dalsou kontraindikaciou su zatazove situacie.
- Ockovanie odlozte najmenej do 6 mesiacov veku.
- Pred ockovanim zaistite aby vase dieta malo dostatok vitaminu C.
- Vakciny nikdy nekombinujte.
- Odstup medzi vakcinami rozsirte na dva mesiace.
- Najlepsi homeopaticky liek po akutnej reakcii je Apis meilifica.
- Pri silnej a bolestivej lokalnej reakcii nezabudnite na chladenie.
- Reakciu po vakcinacii nikdy nepotlacajte chemickymi liekmi hlavne nie paracetamolom.
- Ked chcete alebo musite po ockovani podat nejaky alopaticky liek, podajte ibuprofen.
- Dieta po ockovani pozorne sledujte, zaznamenajte a lekarovi hlaste kazdu neobvyklu reakciu.
- V pripade chronickeho zhorsenia zdravotneho stavu nedavajte suhlas s dalsim ockovanim.
- Dieta ktore malo patologicku reakciu na vakcinu, I jeho surodenci by mali mat narok na individualny pristup.
Ty
Uz len to, ze po akutnej reakcii podat HOMEOPATIKUM. Placebo na deti nefunguje, takze tato rada je vyslovene nebezpecna. Dieta potrebuje liek a rodic mu da cukor s vodou (rozumej homeopatikum). Boze, mali by sa robit plosne IQ testy, kym sa niekomu povoli mat dieta....
jejdanenkypanenky!!!! !Uz ho bloknite niekto!!! Ano..budeme chlemtat vitamin C a davat si rušku, umyvat ruky a dufat ze sa nam bacil vyhne....
Zaujímavé, že kewď môjho syna očkovali ako triapol mesačného - prevenar plus hexa, mal reakciu iba zvýšenú teplotu37,7 a potom neskôr, keď som vakcíny rozdelila, tak vôbec žiadnu reakciu, dokonca mu aj tie dni viac chutilo a plakal maximálne desať sekúnd...
keď, tri a pol
@anjika42 a ako si si overila, ze ma vytvorene protilatky? mozno, ze ked nemal reakcie, tak ani tie protilatky nema, ale zato hlinikz vakcin ma ulozeny v nervovom tkanive v mozgu urcite...
@sardinka335 Ano, budeme urputne verit, ze v dnesnej dobe pri modifikovanych potravinach... chemizacii uplne vsetkych potravin, bude mat nejake dieta stopercentnu imunitu. To nespomina, ze by na toto kladol doraz. Ale sprchovat decko tristorazi denne a robit mu soky preplachovanim dutin, miesto podania antihistaminov a zabezpecenia aspon trosku komfortu tomu dietatu... to je take super na imunitu... potom sa necudujte astme pri neliecenej alergii...
@anickadusicka13 hlinik vo vakcine nie je cisty hlinik, ale hlinikata sol, ktorej dieta prijme denne viac v materskom mlieku a zo vzduchu ako z jednej vakciny
@anickadusicka13 a co mu ten hlinik podla teba spravi? Co robi tebe?
@buckeye asi tak.. napr. jedna z možností je, že .matka sa natrie antiperspirantom a potom ide kojit...
ach...ja ked čítam týchto odborníkov z gugla.
@sardinka335 aj s takym si sa stretla? to su uz blazni...
http://personal.tucna.net/mudr-ludmila-elekova-... co viac dodat