Ako bezpečne prežiť očkovanie

peter952
12. máj 2016
Používateľ peter952 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od peter952.

Z knihy “ Ockovanie, jeho ucinky, nasledky a ich liecba 1. diel” MUDr. Ludmila Elekova

Pre zastancov ockovania, skratena verzia str. 105 az 109

- Respektovat nedonosenost, okolnosti tehotenstva a porodu.
- Neockovat v novorodeneckom veku.
- Pred akymkolvek ockovanim si precitat pribalovy letak vakciny.
- Dieta musi byt v dobe ockovania v uplnom poriadku.
- Dalsou kontraindikaciou su zatazove situacie.
- Ockovanie odlozte najmenej do 6 mesiacov veku.
- Pred ockovanim zaistite aby vase dieta malo dostatok vitaminu C.
- Vakciny nikdy nekombinujte.
- Odstup medzi vakcinami rozsirte na dva mesiace.
- Najlepsi homeopaticky liek po akutnej reakcii je Apis meilifica.
- Pri silnej a bolestivej lokalnej reakcii nezabudnite na chladenie.
- Reakciu po vakcinacii nikdy nepotlacajte chemickymi liekmi hlavne nie paracetamolom.
- Ked chcete alebo musite po ockovani podat nejaky alopaticky liek, podajte ibuprofen.
- Dieta po ockovani pozorne sledujte, zaznamenajte a lekarovi hlaste kazdu neobvyklu reakciu.
- V pripade chronickeho zhorsenia zdravotneho stavu nedavajte suhlas s dalsim ockovanim.
- Dieta ktore malo patologicku reakciu na vakcinu, I jeho surodenci by mali mat narok na individualny pristup.

dai
12. máj 2016

@buckeye 🙂 zachvilku budeme mat dalsiu temu pana dokonaleho🙂 toto uz ale fakt hranici s fanatizmom a obsesiou☹

peter952
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
peter952
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dai
12. máj 2016

@peter952 lenze ti ludia potrebuju poznat fakty a nie fabulacie fanatikov...
Inak ti nemas ani paru o com kto ma pochybnosti - sa uz prestan pasovat do pozicie vsevediaceho spasitela

dai
12. máj 2016

Ty

rhiannon
13. máj 2016

Uz len to, ze po akutnej reakcii podat HOMEOPATIKUM. Placebo na deti nefunguje, takze tato rada je vyslovene nebezpecna. Dieta potrebuje liek a rodic mu da cukor s vodou (rozumej homeopatikum). Boze, mali by sa robit plosne IQ testy, kym sa niekomu povoli mat dieta....

sardinka335
13. máj 2016

jejdanenkypanenky!!!! !Uz ho bloknite niekto!!! Ano..budeme chlemtat vitamin C a davat si rušku, umyvat ruky a dufat ze sa nam bacil vyhne....

peter952
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjika42
13. máj 2016

Zaujímavé, že kewď môjho syna očkovali ako triapol mesačného - prevenar plus hexa, mal reakciu iba zvýšenú teplotu37,7 a potom neskôr, keď som vakcíny rozdelila, tak vôbec žiadnu reakciu, dokonca mu aj tie dni viac chutilo a plakal maximálne desať sekúnd...

anjika42
13. máj 2016

keď, tri a pol

peter952
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rhiannon
13. máj 2016

@peter952 ved tu nejde o to, ze my sa bojime. Ake ty siris paniku a nebezpecne info pre ludi, co veci nemaju nastudovane. Ako ta kravina s homeopatikami. Potom sa divme, ze ludia davaju detom pit savo :/

peter952
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rhiannon
13. máj 2016

@peter952 citas si texty, ktore postujes? V uvodnom prispevku, kde citujes tu "lekarku" pises, ze na akutnu reakciu na ockovanie treba podat homeopatikum. Wtf? To je pre mna instrukcia na urovni pitia sava...

peter952
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zita19
13. máj 2016

@peter952 ty si sa normalne upäl na tu rekombinovanu DNA. Zda sa, ze si tym terminom doslova fas.cinovany... Nech zacnes akokolvek, skoncis pri tomto termine...

buckeye
13. máj 2016

@zita19 najlepsie (pre jeho laickych fanusikov najhorsie) je, ze ani netusi, co to znamena, a ocividne uz vobec v procese vyroby vakcin, kedze splieta dva nazvy dvoch roznych typov vakcin dokopy (a to da jeden z typov ani nepouziva)

zita19
13. máj 2016

@buckeye este mi tu chyba ortut (alebo podla niektorych "informovanejsich" olovo, vsak to je jedno) a uz budeme mat kompletny sortiment kvaziargumentov

sova76
13. máj 2016

@zita19 tie knihy su zrejme vydavane vlastnym nakladom... teda knihy... "poznatky" skoda komentovat. A som prekvapena, ze ludia pri stave sucasnych medii, ktore su na upadku, veria takymto bludom... detto vydavanie literatury vydavajucej sa za odbornu. Trh je plny braku...

sova76
13. máj 2016

@peter952 nie sme sice v socializme, ale to neznamena, ze hocaky nevzdelanec moze robit co chce. Na nasledky "liecby" sarlatanov a homeopatov zomieraju ludia tvojho typu, co ocakavaju zazrak.

anickadusicka13
13. máj 2016

@anjika42 a ako si si overila, ze ma vytvorene protilatky? mozno, ze ked nemal reakcie, tak ani tie protilatky nema, ale zato hlinikz vakcin ma ulozeny v nervovom tkanive v mozgu urcite...

sova76
13. máj 2016

@sardinka335 Ano, budeme urputne verit, ze v dnesnej dobe pri modifikovanych potravinach... chemizacii uplne vsetkych potravin, bude mat nejake dieta stopercentnu imunitu. To nespomina, ze by na toto kladol doraz. Ale sprchovat decko tristorazi denne a robit mu soky preplachovanim dutin, miesto podania antihistaminov a zabezpecenia aspon trosku komfortu tomu dietatu... to je take super na imunitu... potom sa necudujte astme pri neliecenej alergii...

buckeye
13. máj 2016

@anickadusicka13 hlinik vo vakcine nie je cisty hlinik, ale hlinikata sol, ktorej dieta prijme denne viac v materskom mlieku a zo vzduchu ako z jednej vakciny

dai
13. máj 2016

@anickadusicka13 a co mu ten hlinik podla teba spravi? Co robi tebe?

dai
13. máj 2016

@buckeye ale tak dobre ze sme uz pri hliniku... som sa bala ze ho obideme😉

sova76
13. máj 2016

@dai pamatas si hlinikove esusy? pribory? a to bol sakra hlinik. by sme boli vsetci hore brkom z toho dennodenneho kontaktu v jedalnach.

sardinka335
13. máj 2016

@buckeye asi tak.. napr. jedna z možností je, že .matka sa natrie antiperspirantom a potom ide kojit...
ach...ja ked čítam týchto odborníkov z gugla.

buckeye
13. máj 2016

@dai to este zabudli na thimerosal, ktory sme my este zazili, ale nase deti uz nie, lebo sa nepouziva a formaldehyd, ktory je v jednej vakcine v davke mensej, ako si ludske telo samo vyrobi denne 🙂

sova76
13. máj 2016

@sardinka335 aj s takym si sa stretla? to su uz blazni...