Aké máte skúsenosti s očkovaním proti meningokokom?

vejoma
8. apr 2013

Ahojte mamicky, chcem sa touto cestou len spytat na vase skusenosti s touto ockovacou latkou- niake vedlajsie ucinky atd., teda pokial bolo vase dieta ockovane, nevieme sa rozhodnut, clovek toho precita....
mooc dakujem!

xlucia
8. apr 2013

vzhladom na to ze v nasom okoli boli na tuto vakcinu zle reakcie, ockovat som nedala. obe deti co poznam mali vazne neziaduce ucinky.
inak na tuto temu a vakcinu je tu uz viac tem. daj do vyhladavaca.

bralilienka
8. apr 2013

nám stačila 1 hexa so synflorixom na rakovinu.. niekto toho musí užiť viac, aby telo pochopilo, že vakcíny sú jed a falošná nádej na zdravie

andrejka1974
8. apr 2013

ja urcite dam ockovat, vsak je to choroba s trvalzmi nasledkami alebo smrtou

irenkask
8. apr 2013

Ja nedám nikomu z rodiny, lebo ako táto proti meningokokom spôsobujú všetky vakcíny smrť, rakovinu,cukrovku, meningitídu , mentálne postihnutie a ťažké alebo ľahšie poškodenie DNA ktoré sa prejaví raz určite a práve vtedy keď to nikto nebude očakávať a vôbec nebude tušiť že je to z vakcíny. Stačí si prečítať príbalový leták kde žiaľ nie sú uvedené všetky nežiadúce účinky lebo zákon u nás to neukladá za povinnosť.

andreamachova
8. apr 2013

Ja som stým nemala žiadný problém a aj malý je vpohode.Ale ak máte nejaké pochybnosti prečo sa neopýte lekárky?Pokiaľ je to dobrá lekárka tak vám určite povie všetko ohladom tejto vakcíny.

monuska342
8. apr 2013

ja to nechapem vsetky sa strasne bojite choroby ze vam zomrie dieta ak ho nezaockujete a ze vakciny sposobuju smrt cukrovku rakovinu a kopu inych veci to vas netrapi 😠 a vacsina ani nevie s coho sa sklada ockovacia latka a co date do maleho babetka napichat 🙄