Mamicky ktore ste to skusali, poradte mi prosim ako davkovat, mam vobec dobru kupenu tu Thuyu? Lebo som sa tu docitala ze existuje aj 15CH a teraz neviem ci som dobre kupila? ktoru ste pouzili vy a ako ste ju davkovali? Na oficialnej stranke Thuye sa pise ze pri ockovani sa ma davat postupne 9CH, 15CH, 30CH, tu som zase citala ze iba jeden druh a iba 3 dni podavat... Dakujem.
mne kamaratka pediatricka/homeopatka povedala ze 15CH a davat den pred, v den ockovania a den po, kazdy den 5 guliciek 😉
Bolo to trochu k inej téme, ale možno pomôže zorientovať sa:
Re:jaké kroky udělat před očkováním
MUDr.Ludmila Eleková | 21.02.2012
Ptáte se, jak to udělat, aby to proběhlo co nejlépe. Tak zaprvé očkování odložte - dítěti rostou zuby a není v pohodě. Viz můj článek na těchto stránkách Očkování, poruchy vývoje a imunity u dětí, myslím, že kapitola 6 nebo 7. Najdete ho mezi nejčtenějšími články za leden 2012. Argument, že pořád porostou zuby a nebude se moct očkovat je na nic, dítě prostě nesmí být v nemoci ve stresu, tím byste vysoce riskovala 4.měsíc věku je nevhodný z hlediska vývoje mozku, dozrávají důležité struktury (poškozené u autismu) a tvoří se mj, vzorce mozkových vln a spánku. Chcete, aby vám dále spal? Počkejte s očkováním. Nejméně do 6 měsíců věku.
Co se týče preventivních optaření před očkováním, C vitamín je OK, dávka 100Mg na každý měsíc věku a den, omega 3 mastné kyseliny dtto, D vitamín 2 kapky. OVšem počítejte s tím, že těmito opatřeními nejen snižujete riziko očkování, ale současně i imunitní odpověď na vakcínu - nelze to oddělit, tak jsou vakcíny designovány a vyrobeny.
Thuja je blbost, i když se to traduje roky. Thuja byl lék na následky původního očkování proti neštoviícm, kdy se přenášel přímo hnis. Dnešní vakcíny mají zcela jiné složení a spektrum nežádoucích účinků. Potencované vakcíny se podávají v potenci 200C, 10 kuliček dávku den před očkováním a dávku co nejdříve po něm. Hexu mají v rakouské lékárně www.remedia.at. Kdybyste nechtěla kupovat celé balení, napište mi, pan Fillo vám dá mail, ale najdete ho i na netu.
Jinak nejlepší lék na akutní reakci (horečka, otok a zarudnutí v místě vpichu a neobvyklý pláč a změna nálady a spánku) je Apis mellifica, 30C, dát v trošce vody, každých 5-10 minut do zlepšení. Apis patofyziologicky odpovídá tomu, co se v dítěti děje a je to lék na "jedovaté bodnutí".
ahoj pomohla ta 9ch? Nas prveho caka hexa prevenar 13 a rotarix a v lekarni mi odporucila 9ch ja kojim tak pd dnes 30.3. beriem rano a vecer 5 gukiek az do 3.4. ako si to brala ty? ci si davala babu?
Ja som davala 15ch,pat guliciek den pred ocko,v den ocko a den po.Pokial viem podava sa to priamo dietatku,aj kojenemu.Do mlieka by to nepreslo,takze mamina to bude jest zbytocne 😉
Odstavenie kojenia
Mne radili den pred ockovanim dve v den ockovania dve a dve den po