Aká bola reakcia po očkovaní Rotarixom u dieťatka ?

groka
19. dec 2010

Ahojte mamicky,v utorok nas caka toto ockovanie+preockovanie a chcela by som vediet,ake mali vase deticky reakcie na toto ockovanie a ci vobec mali
dakujem pekne za vsetky odpovede

maruskach
19. dec 2010

U nas bez problemov, podava sa to do pusy

sunea
19. dec 2010

Vobec ziadna reakcia ani ziadne problemy. Chutilo mu 🙂

sakura77
19. dec 2010

nic,ziadna reakcia 😉

luciaanna
19. dec 2010

Bez reakcie 😉 , dôležité je, aby celá vakcína skončila v brušku a nie mimo pusiny 🙂 , zoberte si so sebou čajík na zapitie.

mircalla
19. dec 2010

Ziadna nastastie.....Trochu bol umnrcany akurat...ale v ten den mal aj ockovanie na pneumokoky, tak to skor z toho. Vakcinu mu podala lekarka

didiana333
19. dec 2010

My sme dali vakcínu Rotateq...žiadna reakcia,ale teraz som velmi ocenila,že sme zaočkovali...všade boli črevné chrípky a roťáky kadejaké a drobec všetko zvládol.

bobocka
19. dec 2010

ziadna reakcia.pol dna jemne zvysena teplota,inak nic.uuuplne v pohode.odporucam toto "ockovanie"(kedze je to do pusky,tak to ani nie je ockovanie v pravom slova zmysle 😀 ).dve moje kamaratky skoncili so synmi v nemocnici. ☹ a nie je veru sranda vidiet ako to babatko trpi ☹ nie som za kazde nepovinne ockovanie,no toto je podla mna uplne v pohode a aj deticky ho dobre znasaju,tak ak maju rodicia nejake euri navyse a chcu dat ockovat,tak preco nie? 😉

estterka
19. dec 2010

no,ja zijem v zahranici a tu sa nesmie nikde ockovat ani rotateqom a rotarix sa neda ani kupit uz-ja som ockovala,nechodime statnemu lekarovi,nevedela som,ale vraj nieco s tymi vakcinami nie je v poroadku,dalsie davky moje dieta nedostane urcite 😉 a mala kakala krv..neviem,ci kvoly tomu,momentalne sa to zistuje..

rebeka25
19. dec 2010

Ziadna reakcia, na druhy den bol troska nespokojny, a mal aj miernu hnacku (3riedke stolice) ale to len jeden den potom uz vse v poriadku.

ginepra
19. dec 2010

nikdy by som ju deťom nedala

kaja73
19. dec 2010

Ani ja by som ju nedala.Aj polio bola vakcina" len" do ust a stiahli ju,pretože ona sama vyvolavala polio a mnohe deti po nej ochrnuli.Priznali to až po 40 rokoch od jej zavedenia a stiahli ju len pred 5 rokmi.Moj starši syn ju ešte dostal .Ja už vakcinam neverim

zuzkaremiaska
19. dec 2010

my ideme práve zajtra na vakcínu proti rotavírusom a som zvedavá, ako bude malá reagovať.Ale väčší strach mám z očkovania do nožičiek. Ideme prvýkrát.Viete mi poradiť, či treba obklad atď a na čo sa pripraviť?

abbey1
19. dec 2010

Našťastie neočkujeme a konkrétne toto nám ani Dr samotná nedoporučovala.

sampo
19. dec 2010

no my sme dali - rotarix, asi trochu pod tlakom z letakov na svedomie rodica 😅 nastastie reakcia nebola ziadna. A rotavirus teda nie je ziadna sranda, takze ...

luala
19. dec 2010

ziadna reakcia.. ani po prvej, ani po druhej davke... 🙂

natashkaa
19. dec 2010

najprv by som si o nej nastudovala aka je nebezpecna

cantharis
19. dec 2010

ziadna reakcia, ani po 1. ani po 2. davke...

mamkaivka
19. dec 2010

žiadna

monikapalo
20. dec 2010

Nemali sme ziadnu zlu reakciu

bubulka722
20. dec 2010

Milujem svoje deti, preto ich neničím očkovaním.

baruskaaa
20. dec 2010

ani ja by som ju detom nedala, tuto, ani ziadnu inu...

zuzub
20. dec 2010

vôbec žiadna reakcia úplne ok, určite by som dala malého znovu zaočkovať, a rotavírusové ochorenia to nie je len obyčajné nachladnutie,následky môžu byť veľmi vážne, keď je možnosť a sú na to financie treba zdravie chrániť aj takýmto spôsobom...

ba80
20. dec 2010

bez reakcie... 😉

nunu30
21. dec 2010

My sme mali reakciu riadnu na 1.ockovanie rotavirusom, malinka mala riadnu hnacku, uplne zelenu stolicu a zvysene teploty.. problemy s bruskom pretrvavali asi tri dni s placom .. druhe ockovanie už v poriadku ..

prahaxx
21. dec 2010

my sme ockovali popri ockovaniach do nozicky, takze tazko hodnotit reakciu, mali sme 2 x zvysenu teplotku a hlavne po prvom ockovani trosku zapieklo a potom sa nam takmer zazracne upravilo kakanie - uz nie do kazdej plienky, ale 2x denne, takze neviem, ci nemala na nieco nabeh, nastastie doteraz v pohode

ummimaryam
23. júl 2021

@groka ahoj,
Je to pomerne stara tema ale pridam sa - po prvej davke tejto vakciny mojej 2 mesacnej dcere uplne odisiel apetit. Nechcela jest, dovtedy bola uplne kojena a kedze odmietala odmietala prsnik Tak som stratila mlieko. Takisto odmietala flasu a dva mesiace som bola v chronickom strese a krmila som ju iba v spanku a polospanku, inak odmietala pit. Dostala som do nej iba Ani nie polovicu odporucaneho mnozstva tekutin denne, aj to po celodennom a celonocnom boji. Bolo to absolutne priserne a nikto nevedel pomoct ani poradit. Na druhu davku sme, samozrejme, nesli.
Teraz ma 6 mesiacov a veci sa zlepsili, ale stale to nie je idealne. Napr. dnes s nou bojujeme aby vypila aspon 100ml flasu, aj to trva 2 hodiny.