Ahojte mamičky, dnes je to týždeň čo je malý zaočkovaný proti osýpkam, dnes zvýšená teplota 37,5. Mali ste to niektorá? Môže to mať súvis? Ďakujem za odpovede 😉
Ďakujem vám
..ak by niekoho zaujimali aj rizika ockovania , tak najde velku skupinu tu - https://www.modrykonik.sk/group/1799/
@kvieta
Mohla by som poprosit zdroj odkial cerpas info ze mmr.je najlepsie zvladana vakcina? (nie v zlom, len ma to zaujima).
@lavender273 ..palec na nohe . 😅
@lavender273 Toto info mám od našej pediatričky, +vlastná skúsenosť, +skúsenosť môjho okolia a +spomínalo sa to veľa-x aj v starších diskusiách, tuším aj s priloženými zdrojmi, no vyhľadávať to v nich je už veľmi zdĺhavé.
@prevenar Mám veľmi dobrú pediatričku, navyše je detská kardiologička, takže prichádza do styku aj s jednou z rizikových skupín. S deťmi má veľmi dobrý vzťah, vždy so mnou všetko rozoberie a rešpektuje aj môj názor na niektoré lieky (sinupret, trifet, atď), vie a pamätá si (čo si veľmi vážim), že dávam prednosť liečením prírodnými produktami, pokiaľ nie je nutné inak.
Nejako som si už zvykla, že Ty okrem vyrehotaného smajla v podstate ani nevieš inak reagovať, takže to info o našej pedine je viacmenej pre tých, ktorí toto info vedia normále spracovať.
Ano, po priorixe je reakcia na ockovanie po. 7-10dnoch