37,5 týždeň po očkovaní proti osýpkam

bjetuska
23. jan 2019

Ahojte mamičky, dnes je to týždeň čo je malý zaočkovaný proti osýpkam, dnes zvýšená teplota 37,5. Mali ste to niektorá? Môže to mať súvis? Ďakujem za odpovede 😉

minuskad
23. jan 2019

Ano, po priorixe je reakcia na ockovanie po. 7-10dnoch

bjetuska
autor
23. jan 2019

@minuskad ďakujem za odpoveď

pininka
23. jan 2019

@bjetuska tak tak, reakcia je až neskôr.

kika831
23. jan 2019

@bjetuska reakcia po mmr je zhruba po 7-10 dnoch. Je to normalna reakcia.

bjetuska
autor
23. jan 2019

Ďakujem vám

prevenar
27. jan 2019

..ak by niekoho zaujimali aj rizika ockovania , tak najde velku skupinu tu - https://www.modrykonik.sk/group/1799/

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bjetuska
autor
2. feb 2019

@teegreen nakoniec mal aj výsyp, už je OK. Dúfam, že už je po všetkom

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
prevenar
2. feb 2019

@bjetuska ..nemas ako vediet ci je ok, to sa este uvidi v buducnosti. ..a bohvie ako bude na tom par dalsich ockovani neskor.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
prevenar
2. feb 2019

@teegreen ..tak ..kazdy je strojcom svojho stastia (ci skor opacne)

kvieta
8. feb 2019

@bjetuska MMR patrí medzi najlepšie zvládané vakcíny. Je to tak, aj keď sa to tunajším odporcom očkovania nebude páčiť. Malý bude v poriadku, nedaj sa zastrašiť a zneistiť, pre dieťatko je dôležité, aby jeho mama bola v pohode.

lavender273
8. feb 2019

@kvieta
Mohla by som poprosit zdroj odkial cerpas info ze mmr.je najlepsie zvladana vakcina? (nie v zlom, len ma to zaujima).

prevenar
14. feb 2019

@lavender273 ..palec na nohe . 😅

kvieta
15. feb 2019

@lavender273 Toto info mám od našej pediatričky, +vlastná skúsenosť, +skúsenosť môjho okolia a +spomínalo sa to veľa-x aj v starších diskusiách, tuším aj s priloženými zdrojmi, no vyhľadávať to v nich je už veľmi zdĺhavé.

prevenar
17. feb 2019

@kvieta ..jedna z tych co "za 30 rokov svojej praxe nevidela JEDINY neziaduci ucinok vakcinacie (okrem zvysenej teploty a zacervenania v oblasti vpichu) ?? ) 😅

kvieta
18. feb 2019

@prevenar Mám veľmi dobrú pediatričku, navyše je detská kardiologička, takže prichádza do styku aj s jednou z rizikových skupín. S deťmi má veľmi dobrý vzťah, vždy so mnou všetko rozoberie a rešpektuje aj môj názor na niektoré lieky (sinupret, trifet, atď), vie a pamätá si (čo si veľmi vážim), že dávam prednosť liečením prírodnými produktami, pokiaľ nie je nutné inak.

Nejako som si už zvykla, že Ty okrem vyrehotaného smajla v podstate ani nevieš inak reagovať, takže to info o našej pedine je viacmenej pre tých, ktorí toto info vedia normále spracovať.

prevenar
18. feb 2019

@kvieta ...aaaaa 😀 ..to bolo len recnicka otrazka 😀