2. očkovanie - reakcia bábätka a skúsenosti

luciakovacova3
17. apr 2023

Ahojte mamičky, tento týždeň nás čaká očkovanie, druhé v poradí, chcela by som sa spýtať ako to zvládali vaše bábätká a celkovo vaše skúsenosti?
Prosím mamičky, ktoré sú proti očkovaniu aby sa zdržali komentárov 🙏🏻, nesúdim- nesúďte ma, pýtam sa mamičiek čo dali očkovať... ďakujem 🙏🏻❤️

palculienka40
17. apr 2023

@luciakovacova3 mali sme neziaducu neurologicku reakciu po druhom ockovani, viac sme ockovat nedali

veronika_sk000
17. apr 2023

@luciakovacova3 syn mal len zvysenu teplotu a zhorsil sa mu mierne ekzem, inak ziadne komplikacie, po prvej a tretej nemal ziadnu reakciu, len po tejto druhej

beata_k
17. apr 2023

@luciakovacova3 Nic. Bez reakcie, bez teploty. Aj u strasieho dietata.

lily14
17. apr 2023

@luciakovacova3 mali sme nežiaduce reakcie,hroza odvtedy meockujem

paulahr
17. apr 2023

@palculienka40 prosím vás môžem sa opýtať akú?

luckajozko21
17. apr 2023

Toto bude vyzivna tema :D
Ziadna reakcia nebola. Na stastie. Ale teda den pred ockovanim som zacala googlit a citat vsetky mozne diskusie a zakutia internetu, takze som sa vopred patricne 'vystrasila/vydepkovala' a pripravovala na najhorsie mozne...

lady_hurts
17. apr 2023

@luciakovacova3 zvládol to dobre, nemal žiadnu reakciu, ani teplotu.

bvbv
17. apr 2023

@luciakovacova3 ahoj Lucka...ten strach pred ockovanim poznam..mala som podobne obavy z prveho...druheho ockovania....neskor som si vytriedila v hlave zle myslienky a sustredila sa na pozitivne faktory ockovania a neratala so zlym scenarom, neboj sa zvladnete to a vsetko bude v poriadku...nech je dietatko zdrave a stastne a pekny den 🍀🌷☀️

palculienka40
17. apr 2023

@paulahr vysoka teplota skoro 7 dni a sedem dni hrozny plac ale taky ani neviem ako popisat. Tak sme uz nedali, a neskor sa zostilo ze v asi okolo roka prekonal zltacku. Co sme si vydychli, lebo v tom case malo byt ockocavanie. No ale to je nas pripad, kazdy moze mat alebo nemusi mat reakciu.

luciakovacova3
autor
17. apr 2023

@bvbv ďakujem 🙏🏻 aj vám veľa zdravíčka ❤️😊

luciakovacova3
autor
17. apr 2023

@luciakovacova3 baby ďakujem za odpovede a vaše skúsenosti 🙏🏻❤️