Zvýšený testosterón a otehotnenie

lenka77lenka
26. feb 2021

Ahojte žienky idem si po pozitívnu naladu a trosku nádeje. Zistili mi nedávno že mám mierne zvýšený testosteron neviem koľko presne no povedala mierne . Mam pravdepodobne aj pco v utorok idem na vyšetrenie . A do toho všetkého mam aj zníženú funkciu štítnej žľazy. Tak žienky je tu niekto s podobnými problémami ? Je tu niekto kto by mi napisal svoje skúsenosti a tak ?

lypka
26. feb 2021

Jeden mesiac som bola u dr., zistila mi zvýšený testosterón, povedala, že bez liečby neotehotniem. Nám to celkom vyhovovalo, lebo ďalšie dieťa sme chceli neskôr a na ďalší mesiac som tam bola znovu s pozitívnym testom.

sally001
26. feb 2021

@lenka77lenka neboj ak mas problem zo stitnou nasadi ti lieky a mozes otehotniet v klude....ak nemas ine problemy zdravotne alebo partner tak by nemal byt problem

didi2102
26. feb 2021

@lenka77lenka áno , presne čo ty,pco a dokonca bez ovulácie cykly,muž teratozoospermie - zlý stav, ja.po hormonálnej liecbe-3r syn a úplne prirodzena na prvý šup 1r dcéra

lenka77lenka
autor
26. feb 2021

Ďakujem dievčatá potešili ste ma ja som doslova každý deň v strese .

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre