Baby, potrebovala by som sa poradit, ci niekto zazil nieco podobne. Som asi 7.den cyklu, no mozno aj 9-ty, ak pocitam aj nejake to spinenie, kym sa spustila normalna menstruacia. Aktualne som mala cyklus 39 dni. Ovulacia podla predoslej BT tak, ze vychadzalo cca 12 dni lutealnej fazy. No a vcera som si 1.x po MS merala a bola 36,45, dnes som merala o 2 hodiny neskor, mam 7 mesacne dieta a idu mu zuby, tak boli aj teploty a sopliky, zaspala som asi o 3 rano a vstala pred deviatou. Viem, ze som mala pripocitat za kazdu hodinu 0,1 stupna, ale ja som namerala 36,92 😐. Je pravda, ze sme mali nechraneny sex pred 2 dnami, ale mne pride nemozne, ze by ovulacia v 39 dnovych cykloch mohla byt takto skoro. Ale mam trochu obavy. Chora sa vobec necitim. Mohol ten vyskok teploty byt z toho nespania poriadneho? Asi ano, vsak uvidim zajtra rano, len som sa chcela s niekym o tom "podebatit". Vdaka za precitanie a komentare.
ked merias neskor, tak mas praveze odpocitat 0,1 stupna za kazdu hodinu naviac
@isadoraisa viem, ako to myslis, hej, ze meriam o 9, takze ak bezne okolo 7, tak namerana hodnota minus 0,2 je realna teplota. Ja som to myalela opacne, ze ked k tej mojej obvyklej priratam 0,2 za tie 2 hodiny, tak este je to ok. Ale aj tak je to moja poovulacna 36,72. Dnes rano bol cirkus zase, takze som z rychlika namerala 36,28 🙄. A behala som kvoli dietatu potom a este som prispala a o 8 som skusila znova merat a 36,82. Takze ziadna vypovedna hodnota toto. Uz teda uvidim o 2 tyzdne, co a ako,...
chapem, mne to tiez blbo ukazuje ak nemam normalny nepretrzity spanok
ako to dopadlo? bola to len odchylka? 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je dobre si robit aj ovulacne testy.BT by sa mala merat hned po prebudeni a aspon 5,6h spanok.ja si myslim, ze to bude z toho ze si musela vstať za babatkom.skus rano zmerat ale ako som pisala..aj ovulacne testy ti dost napovedia.