Zvýšená bazálna teplota na 7. deň cyklu

19. aug 2023

Baby, potrebovala by som sa poradit, ci niekto zazil nieco podobne. Som asi 7.den cyklu, no mozno aj 9-ty, ak pocitam aj nejake to spinenie, kym sa spustila normalna menstruacia. Aktualne som mala cyklus 39 dni. Ovulacia podla predoslej BT tak, ze vychadzalo cca 12 dni lutealnej fazy. No a vcera som si 1.x po MS merala a bola 36,45, dnes som merala o 2 hodiny neskor, mam 7 mesacne dieta a idu mu zuby, tak boli aj teploty a sopliky, zaspala som asi o 3 rano a vstala pred deviatou. Viem, ze som mala pripocitat za kazdu hodinu 0,1 stupna, ale ja som namerala 36,92 😐. Je pravda, ze sme mali nechraneny sex pred 2 dnami, ale mne pride nemozne, ze by ovulacia v 39 dnovych cykloch mohla byt takto skoro. Ale mam trochu obavy. Chora sa vobec necitim. Mohol ten vyskok teploty byt z toho nespania poriadneho? Asi ano, vsak uvidim zajtra rano, len som sa chcela s niekym o tom "podebatit". Vdaka za precitanie a komentare.

ad25
19. aug 2023

Je dobre si robit aj ovulacne testy.BT by sa mala merat hned po prebudeni a aspon 5,6h spanok.ja si myslim, ze to bude z toho ze si musela vstať za babatkom.skus rano zmerat ale ako som pisala..aj ovulacne testy ti dost napovedia.

isadoraisa
20. aug 2023

ked merias neskor, tak mas praveze odpocitat 0,1 stupna za kazdu hodinu naviac

autor
20. aug 2023

@isadoraisa viem, ako to myslis, hej, ze meriam o 9, takze ak bezne okolo 7, tak namerana hodnota minus 0,2 je realna teplota. Ja som to myalela opacne, ze ked k tej mojej obvyklej priratam 0,2 za tie 2 hodiny, tak este je to ok. Ale aj tak je to moja poovulacna 36,72. Dnes rano bol cirkus zase, takze som z rychlika namerala 36,28 🙄. A behala som kvoli dietatu potom a este som prispala a o 8 som skusila znova merat a 36,82. Takze ziadna vypovedna hodnota toto. Uz teda uvidim o 2 tyzdne, co a ako,...

isadoraisa
20. aug 2023

chapem, mne to tiez blbo ukazuje ak nemam normalny nepretrzity spanok

myari
24. aug 2023

ako to dopadlo? bola to len odchylka? 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre