Zvláštny pocit po vysadení HAK

kristind
26. sep 2018

Ahojte, vysadila som antiku a začali sme sa snažiť o drobca. 13.9. som dobrala poslednú placebo tabletku. Menzes mi skončil 16.9. s tým, že posledné dva dni bolo len z rána špinenie. Od 15.9. sa s s priateľom milujeme 'na ostro'. 18.9., utorok, sa mi objavilo krátke, svetlé a slabé špinenie. Od štvrtka ma začalo bolieť v podbrušku. Bolesti ako keby mala prísť MS. Trvá to už týždeň. Podbrušok už ma bolí menej, k tomu chrbát. Čistý stav ako pred ms, ktorá má byť za dva týždne. Začala mi divne chutiť káva. Ráno sa mi zdá horká, ale vypijem ju. Poobedenu kávu už druhý deň vylievam do drezu, chutí mi po spálenine. Bolieva žalúdok, najmä poobede, akoby som dačo zlé zjedla a potom to prejde. Čistý bonus je, že posledné dva dni mám citlivé až boľavé bradavky. Cítim to aj cez podprsenku. Špinenie na začiatku som pripisovala vysadeniu antiky. Môže byť aj to ostatné z vysadenia HAK? Užívam gynex a pijem alechemilkový čaj, ale nedočítala som sa, že by mali podobné vedľajšie účinky. Napadl o mi možné tehu, ale to si zas nechcem navrávať, že by sa nám podarilo na prvú 'šupu'. Sama neviem či sa podvedome príliš pozorujem, preto sa chcem spýtať či s tým niektorá nemáte skúsenosť.

michaella94
26. sep 2018

ahoj...myslim ze na tehotenstvo je este skoro...co sa tyka spinenia v setkych pocitov to moze byt z vysadenie HAK....ja som mala po vysadeni abstinencne priznaky a citila som sa presne ako tehotna mne to potvrdil lekar a on hovoril ze take abstaky su po HAK normalne....tiez moze trvat kym sa ti cyklus upravi aj kym sa dostavi ovulacia...u niekoho nabehne hned u niekoho to trva niekolko mesiacov..ak by si ale spinila velmi dlho zajdi k dr nech ta pozrie...co sa tyka alchemilky tak ta sa moze pit len do ovulacie takze pokial ju nesledujes nepila by som ju...zatial ale by som sa sledovanim ovu neztazovala 🙂

34michaela
26. sep 2018

Mam osobnu skusenost.Tiez som vysadila antiku a hned sme sli na to a bum na prvy sup sa nam zadarilo.No prve priznaky prisli tak asi 4dni pred prichadzajucou ms,ktora samozr3jme uz nedorazila a teraz sa mi tu vyskiera 15m. syncek.Tak drzim palce nech sa aj vam cim skor zadari.No ale po dobrani poslednej antiky som nemala ziadne spinenie ani nic podobne.Uz len potom tie tehu priznaky

mmoni89
26. sep 2018

Na tehotenske priznaky je skoro aj keby.To bude z toho ze si vysadila hormony a telo sa s tym vysporiadava

34michaela
26. sep 2018

@mmoni89
@kristind Ano tak som to aj ja myslela ze urcite je este skoro na priznaky kedze ma dostat ms az o dva tyzdne no.No chcela som povzbudit ze sa moz3 zadarit aj na prvy sup ako nam 😀☺

kristind
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristind
autor
26. sep 2018

Vďaka baby. Tiež sa mi to zdá skoro, len mi to nešlo nejak do hlavy. Nevedela som, že z vysadenia môžu byť takéto haluze. Zdravotne som ok. Tento rok mám za sebou dve preventívky. Menila som doktora a tá druhá bola pred mesiacom. Ale viete ako to je, keď začnete googliť 😂 to ma chlap môj chlap nakazil tými nápadmi 😂 lebo podľa neho sa nám podarí hneď a cez víkend mi poťukal po bruchu, že či si myslím, že už tam dačo je 😑😂 pritom mu furt vravím, že to počatie nemusí byť také rýchle, ale ževraj som pesimista 😁 tvrdím, že som len realistická a radšej sa poteším, ako byť sklamaná z planých nádejí.

lacibo
26. sep 2018

@kristind počatie môže byť rýchle..sama som toho dôkazom..aj príznaky by sedeli na teho, len sa mi to zdá ešte dosť skoro, 2 týždne pred menzesom..počkaj a tri dni po menzse si urob test, aj keď mne ukázal až vyše týždňa po dátume predpoklad. menzesu😉

kristind
autor
26. sep 2018

@lacibo ono by to vychádzalo jedine vtedy, keby sme počali hneď po ms a špinenie by bolo uhniezdenie. Orientačne by to bol cca taký čas, ako uplynie od ovu po ms. Ale to je malá pravdepodobnosť, takže skôr to bude z vysadenia. Však počkám a dozviem sa, či príde ms, alebo nepríde ☺

lacibo
26. sep 2018

@kristind ono treba mať celkovo velkú trpezlivosť, "semienko sa zasadí, ale či z neho vyrastie aj kvetinka, vie len Pán Boh" cituem moju dr., ke´d som bola na prvej kontrole, preto aj preukazy vydávajú až na tretí krát, keď je to ž isté..držím palce!🙂

kristind
autor
26. sep 2018

@lacibo to je pravda. Počkáme a uvidíme. Aj tak sa veci stanú len tak, ako sa majú stať ☺

kristind
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristind
autor
2. okt 2018

@michaella94 ešte idem otravovať. ☺ Prosím ťa, koľko ti trvali tie abstinenčné príznaky z antiky?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre