Zvláštny cyklus a krvácanie.

lyziarka112233
30. sep 2019

Ahojte,

Ak tu už je takáto téma tak sa vopred ospravedlňujem.
Chcem sa spýtať či máte niektorá podobnú skúsenosť - piatok 20.9.2019 som mala ovuláciu (skúšame), v polke týždňa som začala slaboružovo špiniť, v sobotu 28.9.2019 som mala kvapku krvi keď som bola na toalete (myslela som si, že menzes, avšak bolo to veľmi skoro, mávam vyše 30dňové cykly a toto bol 26 DPO) potom zase celý víkend nič. Včera večer som si išla lahnúť a opäť jasnočervená kvapka krvi a teraz od včera večera opäť nič. Už som volala doktorovi, štvrtok poobede ma objednal. Ak máte niektorá podobnú skúsenosť, či to je len nejaký divný cyklus alebo može byť tehotenstvo budem rada za akúkoľvek reakciu.

Pekný dník

nasasa_1
30. sep 2019

Mozno ti len praskli nejake zilky, nemusela to hned byt ms. Uvidis co ti povie doktor, moze to byt hocico

lyziarka112233
autor
30. sep 2019

@nasasa_1 nikdy som to nemala, ale áno može byť čokolvek. Najprv mi napadlo, že či nie uhniezďovanie..doktor povie 🙂

vinejka6
30. sep 2019

Ja som mala takú divnu MS a bola som tehotná 🙂
Bolo to minulý rok v júly, MS meškala pár dní, ale keďže som mala nepravidelný cyklus tak som neriešila. Po pár dňoch som začala špiniť, to trvalo dva dni, potom dva dni nič, potom opäť špinenie na jeden deň, následne jasná krv, ale len kvapka, slabučko.. No a nedalo mi to, pretože som mala pocit, že som v tom, urobila som si test a boli tam krásne viditeľné //.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre