Ahojte, chcela by som poradiť.. Včera som normalne dostala menštruáciu o deň skôr ako som mala.. Menštruácia od rána úplne normálna ako vždy bolesti v podbrušku a krížoch klasika.. Ale v noci som bola na WC a začala úplne slabucka... Zasa ráno keď som sa zobudila silná klasika.. Poobede zasa úplne slabucka ako keby mi ma končiť.. Prvý krát sa mi niečo také stalo.. Neviete mi prosím poradiť... Ďakujem
Ale to krvácanie je divne...
@kajka2621 Za mna úplne normálne.. mala som už rôzne typy ms.. cez deň pomaly čistá vlozka- len take akoby končila.. a potom zrazu “vylejem” keď vencim psa že si myslím že ani domov nedojdem .. potombtase normálna další mesiac.. potom zase iná 🙂 dosť u mna záleží či mám tampóny alebo nie.. ak prevlozkukem celu ms vždy sa viac sledujem .. ale kazdopadne, každý mesiac v roku môže byt iný , ovplyvňuje to veľa faktorov
Nic specialne a nezvycajne sa ti nestalo....nezamyslaj sa nad tym...kazdy mesiac mam uplne inu menstruaciu....ina intenzita, ine bolesti a ine pms
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, podla mna sa ti nedeje nic, menstruacia bezne pride o den skor alebo neskor, niekedy aj o viac dni...stres, zmena prostredia, choroba atd atd. Intenzita krvacania nie je udavana ziadnymi tabulkami, kazda to mame inak, nestresuj sa nic sa ti nedeje 🙄 ked si si nie ista tak sa objednaj na gyndu, ale podla mna zbytocne.