Zväčšená cysta a snaha o tehotenstvo

zuzans258
14. apr 2021

Zdravím Vás.... nedávno som bola u lekára na sone prsnikov...zistilo sa, že cysta sa mi zväčšila.... momentálne mám ísť za polroka zase...bude mi to sledovať...moja otázka znie... môžem otehotnieť alebo odporúčate otehotnenie...

ab727
14. apr 2021

@zuzans258 cysta v prsníku nemá žiadny vplyv na tehotenstvo...ja mám v oboch a otehotnela som bez problémov

zuzans258
autor
14. apr 2021

@ab727 ja mám dieťa,jedna sa mi skôr o to, či by som nemala nejaké problémy napr s kojenim..v prípade že ta cysta bude zubná..lebo doteraz nevie lekár ... musí ju sledovať...

ab727
14. apr 2021

@zuzans258 ja mám roky cysty a aj som kojila,tiež mi to len sledujú,myslím,že sa nemusíš obávať

zuzans258
autor
14. apr 2021

@ab727 aj ja... lenže žiadna sa mi tak nezvacsila....😟 O to ide... že s týmto som sa ešte nestretla že bysa mi tak zväčšila...a o to som sa bála či ju nebude nutné aj vyoperovať

ab727
14. apr 2021

@zuzans258 tak vieš najlepšie je poradiť sa potom s lekárom,že teda by si chcela otehotnieť a potom kojiť,či to treba riešiť,alebo nie..

zuzans258
autor
14. apr 2021

@ab727 ostala som tak zlaknuta.. že mi vyplo vieš...ja som si to uvedomila až keď d mi to kamoška povedala, že či teda nejdeme skončiť so snaženim... takže asi tak.
Ale ďakujem za povzbudivé slová ❤️

ab727
14. apr 2021

@zuzans258 ale myslím,že si sa naľakala zbytočne,ale určite sa poraď teda s lekárom...držím palce a neboj všetko bude ok💚🍀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre