baby hadzem to sem, nakolko by som rada aj diskutovala a to sa v otazkach neda :D
Podľa mňa určite neuškodí! Bude väčšia chuť na snaženie. Po oplodnení by som namáhavé aktivity vylúčila.
No len ako viem ci uz nie som oplodnena? :D :D :D toto je moja dilema :D :D :D pri prvom snazeni, ked sme chceli nasu dcerku, tak som chodila pravidelne behavat,,,ale zadarilo sa az vtedy, ked som si vytkla kotnik a mesiac bola v klude, cize to znamena, ze som neskakala a len som cvicila kludne pilates,,,,ja fakt neviem,,,,,:/
@kuko7 otrasy na zahniezdenie vajíčka nie sú veľmi vhodné, ak si veľmi závislá na cvičení, tak miesto behania skús rýchlu chôdzu, miesto zumby vyskúšaj jogu alebo pilates 😉
ja som cvičila jogu o začiatku tehotenstva asi do 6 mesiaca, potom sa mi už zle cvičilo s bruškom tak som prestala 😉
jedna známa bola ako tehotná na štvorkolkách, behali hore dole po kopcoch, tiež nárazy a večer ju už viezli do nemocnice a to bola v 12tt. môže to mať súvis aj nemusí 😉
ja osobne by som radšej zvoľnila tempo ak sa snažíte o bábo
@zuzana909 Ved to aj ja sa snazim aspon v tieto dni polavit. AK pomoze budem len rada, ak nie, tak budem zumbovat ale nebudem skakat a behanie na cas vynecham, pripadne ako si pisala, nasadim rychlu chodzu....podla mna tie otrasy moc nepridaju,,,,ako viem, ze to vajicko je v takej bavlnke ze az,,,ale nebudem zbytocne riskovat,,,uvidim ako to cele dopadne 🙂 sama som zvedava, nakolko je to teraz prvy mesiac po vybrani telieska (nehormonalneho Dana) co sme skusali, tak sa necham prekvapit 🙂 niekedy sa sama na sebe smejem, lebo ja hadam uz aj priznaky mam,,,trapka , co uz :D :D :D
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak ja som si povedala, ze budem chodit az ked sa zadari,,,alebo aspon po ovulke,,no doma cvicim jak dilinko pred telkou pilates, co uz neviem co od dobroty,,,,ja som proste zavislacka a povedala som si ze uz tento piatok pojdem 🙂 dnes som 12 dc,,,ovu uz bola, aj sme sa snazili 🙂 tak uvidime co bude,,,,,ale budem len s mierou, nebudem skakat :D :D :D a je pravda, som zvyknuta civcit, ale myslim si ze skakanie na pevny povrch moze zariadit aj neuhniezdenie sa vajicka,,,ci? potom ale planujem civcit az do porodu :D :D :D ak sa bude dat