Ahojte, potrebujem radu, v pondelok by som mala dostať ms(mam asi 10-11 deň po oplodnení) len už včera ma boli pod bruško poobede to začalo , mala som aj špinenie, aj dnes trosku ráno a ráno asi o 5 som išla na WC a pri utreti som si tam našla takú malicku zrazeninku krvi, nič viac iba toto žiadna krv okolo toho nebola iba toto.. A stále ma občas pobolieva brucho, je možné že sa bábo uhniezduje tak preto som tam mala ešte pozostatok z predchádzajúcej ms? A teraz to až vyšlo alebo mi začína ms? Mali ste to niektorá z vás takto? Možno to je hlúposť ale ja už neviem čo to je, žiadna krv nič, iba ta mini zrazeninka ako keď máte klasicky pri ms a nič, len toto. 😕🤷 Test som si ešte nerobila, lebo ma začalo bolieť brucho tak som si myslela že už prichádza ms že zbytočne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simik7192 oplodnené vajíčko putuje do maternice 5-9 dní potom sa môže aj niekoľko dní uhniezďovať takže to kľudne môže byť ono. Môže ťa aj pobolievať brucho. Mne tá bolesť trvala 4 dni a potom to prešlo. O pár dní si sprav test. Niekomu ukáže aj pred termínom ms. U mňa to bolo napr až 5 dní po termíne a aj to bolo veľmi slabo viditeľné. Takže je to individuálne